Català
Español
English
Log In
Email address
Password
Log in
or
Have you forgotten your password?
Statistics
Communities & Collections
Search
Català
Español
English
Log In
Email address
Password
Log in
or
Have you forgotten your password?
Home
Treballs de l'estudiantat
Facultat de Medicina
Grau en Nutrició Humana i Dietètica
Caracterització de compostos antioxidants (vitamina C, carotens i tocoferols) de fruit d’arboç i avaluació de la seva digestibilitat en model “in vitro”
Caracterització de compostos antioxidants (vitamina C, carotens i tocoferols) de fruit d’arboç i avaluació de la seva digestibilitat en model “in vitro”
Loading...
Files
aleral.pdf
(1.68 MB)
Date
2014
Authors
Lera Leri, Anna
Other authors
Motilva Casado, Mª José
Mosele, Juana
Universitat de Lleida. Facultat de Medicina
Impact
Export
Share
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Related resource
Citation
URI
http://hdl.handle.net/10459.1/47689
DOI
Journal or Serie
Collections
Grau en Nutrició Humana i Dietètica
Full item page