Història natural de la hepatitis C en pacients en diàlisi

dc.contributorMontoliu Durán, Jesús
dc.contributorUniversitat de Lleida. Departament de Medicina
dc.creatorRoselló i Aubach, Lluis
dc.date.accessioned2018-06-15T07:07:03Z
dc.date.available2018-06-15T07:07:03Z
dc.date.issued1994-06-03
dc.descriptionEn aquesta tesi s'estudia una població de pacients seropositius al VHC i en ells se'ls ha investigat els factors de risc que poden afavorir el patir aquesta infecció i a un grup se'ls ha practicat biòpsia hepàtica per via transjugular amb estidi posterior dels paràmetres histològics i factors que es relacionen amb un major mal hepàtic.<br/>S'estudia també l'evolució i pronòstic de la infecció pel VHC en aquests pacients, així com l'evolució<br/>de la malaltia hepàtica en el posttrasplantament.
dc.descriptionEn esta tesis se estudia una población de pacientes seropositivos al VHC y en ellos se los ha investigado los factores de riesgo que pueden favorecer el padecer esta infección y a un grupo se los ha practicado biopsia hepática por vía transjugular con estidio posterior de los parámetros histológicos y factores que se relacionan con uno mayor mal hepático. <br/>Se estudia también la evolución y pronóstico de la infección por el VHC en estos pacientes, así como la evolución de la enfermedad hepática en el posttrasplante.
dc.formatapplication/pdf
dc.identifierS.54-1998
dc.identifier8489727783
dc.identifierhttp://www.tdx.cat/TDX-0405101-175829
dc.identifierhttp://hdl.handle.net/10803/8257
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10459.1/63761
dc.languagecat
dc.publisherUniversitat de Lleida
dc.rightsADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.sourceTDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
dc.subjecthepatitis C
dc.subjectdiàlisi
dc.subjectCiències experimentals de la natura i la vida
dc.subject616.3
dc.titleHistòria natural de la hepatitis C en pacients en diàlisi
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/doctoralThesis
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
Files
Collections