Català
Español
English
Log In
Email address
Password
Log in
or
Have you forgotten your password?
Statistics
Communities & Collections
Search
Català
Español
English
Log In
Email address
Password
Log in
or
Have you forgotten your password?
Home
Treballs de l'estudiantat
Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària
Grau en Veterinària i Ciència i Producció Animal (Doble Grau)
Avaluació de l’efecte de la inclusió combinada de vitamina E i garrofa en el pinso de porcs d’engreix sobre paràmetres de qualitat de canal, carn i vida útil
Avaluació de l’efecte de la inclusió combinada de vitamina E i garrofa en el pinso de porcs d’engreix sobre paràmetres de qualitat de canal, carn i vida útil
Loading...
Files
lbernause.pdf
(1.11 MB)
Date
2022-06
Authors
Bernaus Esteve, Laia
Other authors
Álvarez Rodríguez, Javier
Impact
Export
Share
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Related resource
Citation
URI
http://hdl.handle.net/10459.1/83898
DOI
Journal or Serie
Collections
Grau en Veterinària i Ciència i Producció Animal (Doble Grau)
Full item page