Hàbits alimentaris en pacients amb trastorn mental sever durant la pandèmia del COVID-19

View/ Open
Issue date
2021Author
Pérez Guiu, Aida
Other authors
Cobo Ariño, Marta
Universitat de Lleida. Facultat de Medicina
Suggested citation
Pérez Guiu, Aida;
.
(2021)
.
Hàbits alimentaris en pacients amb trastorn mental sever durant la pandèmia del COVID-19.
http://hdl.handle.net/10459.1/83481.
Metadata
Show full item recordAbstract
La sars-covid 19 juntament amb el confinament de la població, ha afectat en molts aspectes de la vida que portem, sobretot de manera psicosocial. Ha obligat a tots els individus a canviar els seus hàbits de manera voluntària o involuntària. Existeixen alguns estudis d’hàbits alimentaris en població en general, però els estudis en pacients amb trastorn mental sever són escassos. L’objectiu principal d’aquest estudi és identificar el patró alimentari i hàbits saludables en pacients amb trastorns mentals severs durant el confinament de la pandèmia de la sars-covid 19. Els participants són persones del Servei de Rehabilitació Comunitària de Lleida, Tàrrega, Balaguer, Mollerussa, Seu d’Urgell i Tremp. S’ha dut a terme un estudi observacional descriptiu transversal prospectiu mitjançant enquestes telemàtiques per l’aplicació Survio. Els participants afirmen portar una alimentació saludable sovint. S’observa que consumeixen fruita diàriament, s’alimenten d’aliments ultra processats diverses vegades al mes, però no acostumen a menjar verdures i hortalisses de manera freqüent. En aquest estudi s’ha observat que els participants porten un estil de vida sedentari i pateixen trastorns de son, per tant no duen un estil de vida saludable
complet.
European research projects
Collections
The following license files are associated with this item: