Efectivitat de la realització d’un protocol de rehabilitació amb monitorització del dolor seguint un metrònom (Soundbrenner) vers la realització del mateix protocol al ritme intern, en esportistes amateurs de les Illes Balears de futbol, voleibol, handbol i bàsquet amb tendinopatia aquília crònica: Assaig clínic aleatoritzat.

View/ Open
Issue date
2021Author
Sancho Fiol, Juan
Suggested citation
Sancho Fiol, Juan;
.
(2021)
.
Efectivitat de la realització d’un protocol de rehabilitació amb monitorització del dolor seguint un metrònom (Soundbrenner) vers la realització del mateix protocol al ritme intern, en esportistes amateurs de les Illes Balears de futbol, voleibol, handbol i bàsquet amb tendinopatia aquília crònica: Assaig clínic aleatoritzat..
http://hdl.handle.net/10459.1/83431.
Metadata
Show full item recordAbstract
Pregunta d’investigació: És la implementació d’un metrònom al protocol de rehabilitació per esportistes amateurs, amb tendinopatia Aquília crònica, més efectiu en la reducció del dolor, millora de funcionalitat i millora estructural que la realització del mateix protocol de rehabilitació realitzat al ritme intern de l’esportista?
Objectiu: Avaluar si un protocol de rehabilitació per a pacients amb tendinopatia aquília crònica combinat amb una APP de metrònom (Soundbrenner) presenta més efectivitat en el procés de rehabilitació que el mateix protocol realitzat al ritme intern en esportistes no professionals d’esports col·lectius amb exigències de canvis de direcció, força i velocitat.
Metodologia: El següent estudi és un assaig clínic aleatoritzat a simple cec. La mostra de l’estudi la composen els/les esportistes amateurs de les diferents federacions de l’Illa de Mallorca d’esports amb canvi de direcció, força i velocitat. Els participants seran dividits en 2 grups, cada grup estarà compost per 24 participants. Ambdós grups realitzaran exactament el mateix protocol de rehabilitació, la diferencia entre els grups és que el grup experimental realitzarà el protocol seguint el ritme extern provocat per un metrònom (Soundbrenner). La intervenció s’iniciarà el 5 d’Abril i tindrà una duració de 12 setmanes, al llarg de l’estudi es realitzaran diferents valoracions per a tenir un registre de l’evolució de les variables a estudiar que són: nivell de funcionalitat (VISA-A), Intensitat del dolor (EVA) i canvis estructurals
(Ecògraf).
European research projects
The following license files are associated with this item: