Total Visits

Views
Fernández Ochoa, C. / Salido Domínguez, J. / Zarzalejos Prieto, M. (eds.) (2021). Culinae. Cocinas y espacios culinarios en Hispania. Ediciones Complutense. Madrid. 518 págs. ISBN: 978-84-669-3694-1123

Total Visits Per Month

May 2022June 2022July 2022August 2022September 2022October 2022November 2022
Fernández Ochoa, C. / Salido Domínguez, J. / Zarzalejos Prieto, M. (eds.) (2021). Culinae. Cocinas y espacios culinarios en Hispania. Ediciones Complutense. Madrid. 518 págs. ISBN: 978-84-669-3694-1887931233

File Visits

Views
revarqpon_a2021n31p309.pdf44

Top country views

Views
United States35
Spain19
Sweden10
Ireland9
United Kingdom7
Ukraine5
China2
Germany2
Norway2
Russia2

Top cities views

Views
Secaucus13
Fairfield6
Córdoba5
Madrid5
Ann Arbor4
Chicago3
Kiez2
Ljubljana2
Mcallen2
Oslo2