Show simple item record

dc.contributorColl Miró, Josep
dc.contributorUniversitat de Lleida. Escola Politècnica Superior
dc.contributor.authorPintaluba Vallvé, David
dc.date.accessioned2021-01-27T10:09:42Z
dc.date.available2021-01-27T10:09:42Z
dc.date.issued2020-07
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10459.1/70343
dc.description.abstractL’objectiu d’aquest projecte bàsic i d’execució és la definició de les actuacions necessàries per realitzar una reforma en un habitatge d’ús residencial privat. L’edifici està situar al carrer Pou de la Vila, 22 de la població de La Selva del Camp, comarca del Baix Camp. Està situat al nucli antic en sòl urbà. La construcció és de l’any 1900, aproximadament, tot i que si han dut a terme algunes reformes a partir de l’any 1980.ca_ES
dc.format.extent538 p.ca_ES
dc.language.isocatca_ES
dc.rightscc-by-nc-ndca_ES
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectRehabilitació habitatgeca_ES
dc.subject.otherHabitatges -- Rehabilitacióca_ES
dc.titleRehabilitació d'un habitatge al nucli antic de La Selva del Campca_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessca_ES


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

cc-by-nc-nd
Except where otherwise noted, this item's license is described as cc-by-nc-nd