Pla d'empresa: TENTATIONS

View/ Open
Issue date
2020-07Author
Santolaria Julià, Arnau
Suggested citation
Santolaria Julià, Arnau;
.
(2020)
.
Pla d'empresa: TENTATIONS.
http://hdl.handle.net/10459.1/70089.
Metadata
Show full item recordAbstract
Aquest treball de fi de grau (TFG) analitza la proposta del pla d’empresa d’un restaurant en
l’actualitat com serà Tentations.
Es donarà resposta a les activitats que s’impartiran i que hauria d’afrontar qualsevol
restaurant com, els elements necessaris com matèria prima, maquinària, la restauració del
local, ... També s’informarà de l’actualitat de la pandèmia a causa de la COVID-19, com
s’afrontarà i formes de treballar per afavorir la seguretat dels clients i treballadors.
Es seguirà una estructura clara d’introducció de l’empresa, per conèixer el mercat i la
situació actual. És marcarà el target objectiu i l’estructura del negoci juntament amb
l’organització que comporta un restaurant.
European research projects
Collections
The following license files are associated with this item:
Related items
Showing items related by title, author, creator and subject.
-
Análisis de los factores explicativos del éxito competitivo en las almazaras coopertivas catalanas
Montegut Salla, Yolanda (Universitat de Lleida, 2006-09-18) -
Espais conflictius i delictius de la ciutat de Lleida. Anàlisis i propostes de millora
Gené Solsona, Arnau (2012-05-17)En aquest treball, podem consultar un estat de la qüestió que repassa quines han estat les corrents epistemològiques que han influenciat la forma de pensar, analitzar i prevenir el conflicte i el delicte des de l’òptica ... -
Anàlisi de la producció fotovoltaica de la instal·lació UdL Cappont E0
Baldomà Armengol, Arnau (2018-09)L’objectiu principal d’aquest Treball de Final de Grau (TFG) és analitzar la producció fotovoltaica de la instal·lació UdL Cappont E0. El treball es basarà principalment en l’estudi de l’eficiència energètica que ha presentat ...