Show simple item record

dc.contributor.authorSabaté, Flocel
dc.date.accessioned2020-10-05T14:12:50Z
dc.date.available2020-10-05T14:12:50Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.issn1139-1472
dc.identifier.issn2340-3659
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10459.1/69603
dc.description.abstractRessenya del llibre: Els Cereals i el pa en els països de llengua catalana a la baixa edat mitjana / Antoni Riera i Melis. Barcelona : Institut d'Estudis Catalans, Secció Històrico-Arqueològica, desembre del 2017ca_ES
dc.language.isospaca_ES
dc.publisherEditum. Ediciones de la Universidad de Murciaca_ES
dc.relation.isformatofReproducció del document publicat a : http://www.historiaagraria.com/en/issues/78ca_ES
dc.relation.ispartofHistoria agraria: Revista de agricultura e historia rural, 2019, núm. 78, p. 251-255ca_ES
dc.rightscc-by-nc-nd (c) Editum. Ediciones de la Universidad de Murcia, 2019ca_ES
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.titleAntoni Riera i Melis. Els cereals i el pa en els països de llengua catalana a la baixa edat mitjanaca_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/reviewca_ES
dc.identifier.idgrec029134
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessca_ES


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

cc-by-nc-nd (c) Editum. Ediciones de la Universidad de Murcia, 2019
Except where otherwise noted, this item's license is described as cc-by-nc-nd (c) Editum. Ediciones de la Universidad de Murcia, 2019