Materials docents (educació superior)
Permanent URI for this collection
Browse
Recent Submissions
- ItemOpen AccessGuia de botpress (xatbot amb IA)(2024-09) Marín-Juarros, Victoria; Haba-Ortuño, InmaculadaGuia de l'aplicació web de creació de xatbots amb IA Botpress. Vinculat a activitat de l'assignatura Desenvolupament i innovació tecnològica a l'aula (Menció STEM del Grau d'Educació Primària - FEPTS).
- ItemOpen AccessTransllenguatge. Una guia ràpida(2024) Ianos, Maria AdelinaProjecte. Una mirada intercultural i plurilingüe dels docents al sistema educatiu català: la inclusió de pràctiques de transllenguatge i d'ensenyament culturalment sensible a la formació inicial de mestres de primària i professorat de secundària (2023ARMIF00006).
- ItemOpen AccessFonaments de metodologies en el marc de la recerca educativa. Metodologia quantitativa(2024) Ianos, Maria Adelina; Jardí Ferré, Andrea
- ItemOpen AccessFonaments de metodologies en el marc de la recerca educativa. Metodologia qualitativa(2024) Jardí Ferré, Andrea; Ianos, Maria Adelina
- ItemMetadata onlyLa resolució de casos i la intervenció directa en contextos reals com a mesura de suport universal en l’educació superior (subtítols en ANGLÈS)(Unitat d'Audiovisuals de la Universitat de Lleida, 2023) Petreñas, Cristina; Sansó Galiay, Clara; Ianos, Maria Adelina; Hinostroza Castillo, Úrsula; Ubalde, Josep; Jardí Ferré, Andrea; Sabando, Dorys; Puigdellívol, Ignasi; Torres Solé, Teresa; Farré i Perdiguer, Mariona; Sala Rios, Mercè; Florensa Guiu, RosaLa Universitat del segle XXI hauria de ser un entorn de formació inclusiu, que garanteixi l'accés, la participació i l'èxit de tot l’estudiantat. Això és especialment necessari tenint en compte l'increment del nombre d'estudiants pertanyents a col·lectius vulnerables matriculats a la nostra universitat en els darrers anys. Aquesta diversitat suposa un repte important per l’educació superior, repte que passa per universalitzar la docència i fer-la accessible per totes i tots. En el marc de la millora de l’accessibilitat de la docència, especialment per a l’estudiantat més vulnerable, la present innovació pretén implementar metodologies actives a través de la resolució de casos i la intervenció directa en contextos reals. La intenció és indagar de quina forma aquestes metodologies esdevenen un suport universal que faciliti la integració entre teoria i pràctica i l’afrontament dels processos d’avaluació de tot l’estudiantat, en especial d’aquell pertanyent a grups vulnerables (amb dificultats d’aprenentatge, discapacitats sensorials, problemes de salut mental, entre d’altres).