Universitat de Lleida
    • English
    • català
    • español
  • català 
    • English
    • català
    • español
  • Inicia la sessió
Repositori Obert UdL
Visualitza l'element 
  •   Inici
  • Recerca
  • Hortofructicultura, Botànica i Jardineria
  • Articles publicats (Hortofructicultura, Botànica i Jardineria)
  • Visualitza l'element
  •   Inici
  • Recerca
  • Hortofructicultura, Botànica i Jardineria
  • Articles publicats (Hortofructicultura, Botànica i Jardineria)
  • Visualitza l'element
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Diversity-ecosystem function relationship in mixed forage crops

Thumbnail
Visualitza/Obre
015586.pdf (283.2Kb)
Data de publicació
2010
Autor/a
Llurba, Rosa
Ribas Artola, Àngela
Ventura, D.
Connolly, John
Sebastià, Ma. T.
Citació recomanada
Llurba, Rosa; Ribas Artola, Àngela; Ventura, D.; Connolly, John; Sebastià, Ma. T.; . (2010) . Diversity-ecosystem function relationship in mixed forage crops. Grassland Science in Europe, 2010, vol. 15, p. 812-814. http://hdl.handle.net/10459.1/66504.
Impacte


Logo de Web of Science    citacions a Web of Science

Logo d'Scopus    citacions a Scopus

Logo de Google Acadèmic  Google Acadèmic
Compartir
Exportar a Mendeley
Metadades
Mostra el registre d'unitat complet
Resum
Monocultures and three species mixtures containing a grass (Festuca arundinacea), a legume (Medicago sativa) and a forb (Cichorium intybus) were sown in order to test the effects of diversity on forage swards. Yield, LAI (Leaf Area Index), leaching and stability indicators were determined as a function of sown species identity and diversity effects. Yield and LAI were higher in mixed swards than in monocultures. A diversity effect was found for both variables, with values in mixtures above that expected from the proportions of the sown species. There was a seasonal substitution of species dominance, thus maintaining overall total yield. As a result, mixtures showed higher stability than monocultures. On the other hand, we found a negative effect of total biomass on leaching, but this trend was not consistent across the 6 studied harvests.
URI
http://hdl.handle.net/10459.1/66504
És part de
Grassland Science in Europe, 2010, vol. 15, p. 812-814
Projectes de recerca europeus
Col·leccions
  • Articles publicats (Hortofructicultura, Botànica i Jardineria) [213]

Contacteu amb nosaltres | Envia comentaris | Avís legal
© 2022 BiD. Universitat de Lleida
Metadades subjectes a 
 

 

Explora

Tot el repositoriComunitats i col·leccionsPer data d'edicióAutorsTítolsMatèriesAquesta col·leccióPer data d'edicióAutorsTítolsMatèries

Estadístiques

Veure estadístiques d'ús

D'interès

Política institucional d'accés obertDiposita les teves publicacionsDiposita dades de recercaSuport a la recerca

Contacteu amb nosaltres | Envia comentaris | Avís legal
© 2022 BiD. Universitat de Lleida
Metadades subjectes a