El paper del menjador escolar en l'alimentació dels nens d’educació primària

View/ Open
Issue date
2018Author
Molina Garcia, Marta
Other authors
Hernández Jover, Teresa
Universitat de Lleida. Facultat de Medicina
Suggested citation
Molina Garcia, Marta;
.
(2018)
.
El paper del menjador escolar en l'alimentació dels nens d’educació primària.
http://hdl.handle.net/10459.1/66099.
Metadata
Show full item recordAbstract
L’alimentació avui en dia, és essencial per obtenir un bon creixement i desenvolupament en els nens. Adquirir uns hàbits alimentaris correctes des de petits és important, ja que condicionaran el nostre estil de vida en un futur. Des del menjador de les escoles, s’ofereix un menú adequat als nens en edat escolar, i les adaptacions d’aquells menús per qui ho necessita.
L’objectiu d’aquest treball ha sigut avaluar si el menú d’un mes ofert en un centre escolar, s’ajusta a les recomanacions de la guia saludable de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT). Per això hem avaluat el menú corresponent segons les recomanacions de l’ASPCAT i del Programa de Revisió de Menús Escolars (PReME), i a més a més, s’han repartit unes enquestes per avaluar la complementació de la resta d’àpats diaris que es fan durant una setmana.
Finalment, s’ha observat que el menú valorat no compleix totes les recomanacions establertes per l’ASPCAT, i que hi ha punts a modificar per obtenir un menú més adequat. Pel que fa a l’àmbit familiar, es mostra un baix coneixement sobre alimentació per les complementacions dels diferents aliments que hem vist.
European research projects
Collections
The following license files are associated with this item: