Adherència a dieta en la població universitària de Lleida

Visualitza/ Obre
Data de publicació
2018Autor/a
Alonso Giró, Albert
Altres autors/es
Barbé Illa, Esther
Universitat de Lleida. Facultat de Medicina
Citació recomanada
Alonso Giró, Albert;
.
(2018)
.
Adherència a dieta en la població universitària de Lleida.
http://hdl.handle.net/10459.1/66077.
Metadades
Mostra el registre d'unitat completResum
En aquesta investigació es pretén investigar sobre un dels temes que actualment trobem més presents en les taules de debat, les dietes. Un estudi recent mostra que un 33% dels espanyols han seguit alguna dieta durant l’últim any. L’objectiu de l’estudi és estimar la prevalença d’adherència a algún tipus de dieta entre l’estudiantat de la Universitat de Lleida, així com les tipologies més comunes, els motius, la supervisió professional, el grau d’acompliment i les possibles diferències entre l’alumnat del campus de ciències de la salut i la resta. La informació s’ha recollit a través d’un qüestionari prèviament validat amb els estudiants de Nutrició. Els resultats mostren que un 52,3% dels enquestats s’han adherit a alguna dieta durant el darrer any, per tant es supera la tendència de la població general. La tipologia “rica en proteïnes” és la més comuna entre els estudiants. La motivació principal per a fer dieta és el manteniment d’un estil de vida saludable. En un 79% dels casos no es compta amb supervisió professional tot i que la majoria dels enquestats afirmen esta satisfets amb els resultats. Els estudiants del campus de ciències de la salut presenten menys adherència a dietes i més supervisió professional que la resta de campus.
Projectes de recerca europeus
Col·leccions
Els fitxers de llicència següents estan associats amb aquest element: