Dinámicas relacionales de la gastronomía de alto nivel en el turismo

Loading...
Thumbnail Image
Date
2018-10-15T10:32:37Z , 2020-07-12T02:00:10Z , 2018-07-13
Authors
Daries Ramón, NataliaDaries Ramón, Natalia - ORCID ID
Other authors
ndaries@aegern.udl.cat
false
Ferrer Rosell, BertaFerrer Rosell, Berta - ORCID ID
Mariné Roig, EstelaMariné Roig, Estela - ORCID ID
Cristóbal Fransi, EduardCristóbal Fransi, Eduard - ORCID ID
false
Universitat de Lleida. Departament d'Administració d'Empreses i Gestió Econòmica dels Recursos Naturals
Impact
Export
Share
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Abstract
La gastronomia és un dels sectors més importants en l'economia de molts països i actualment s’està convertint en un element fonamental per atreure i promocionar el turisme. L'objectiu d'aquesta tesi és investigar i tipificar el perfil del turista gastronòmic d'alt nivell, que per la seva capacitat econòmica i cultural es considera que és de gran interès per a les destinacions, i analitzar les dinàmiques relacionals de la gastronomia d'alt nivell amb els clients, amb les destinacions i amb l'entorn, a nivell tecnològic i social. Aquesta tesi contribueix mitjançant tres models a millorar la gestió i la presa de decisions dels gerents de restaurants de cert nivell, així com dels administradors públics o dels gestors de destinacions turístiques en els quals la gastronomia d'alt nivell és o pot convertir-se en un element principal d'atracció per als turistes i generar fluxos turístics.
Related resource
Citation
URI
DOI
Journal or Serie
Collections