Show simple item record

dc.contributor.authorMarín Sillué, Sònia
dc.contributor.authorRamos Girona, Antonio J.
dc.contributor.authorSanchís Almenar, Vicente
dc.date.accessioned2019-03-05T10:40:57Z
dc.date.available2019-03-05T10:40:57Z
dc.date.issued2019-01
dc.identifier.issn2013-3308
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10459.1/65846
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocat
dc.publisherGeneralitat de Catalunya, Agència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.relation.isformatofReproducció del document publicat a: http://acsa.gencat.cat/ca/actualitat/butlletins/acsa-brief/micotoxines/
dc.relation.ispartofAcsa brief, 2019, vol. 1, núm. 1, p. 1-5
dc.rightscc-by-nc-nd (c) Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019
dc.subject.otherMicotoxines
dc.subject.otherAliments--Microbiologia
dc.titleEls reptes actuals de la gestió del risc per micotoxines
dc.title.alternativeAcsa brief : Salut i seguretat alimentària
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.date.updated2019-03-05T10:41:02Z
dc.identifier.idgrec028385
dc.type.versionpublishedVersion
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record