Show simple item record

dc.contributorMartín Fuentes, Eva
dc.contributorUniversitat de Lleida. Facultat de Dret, Economia i Turisme
dc.contributor.authorHierro Morancho, Marina
dc.date.accessioned2019-02-26T08:23:19Z
dc.date.available2019-02-26T08:23:19Z
dc.date.issued2018-05
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10459.1/65773
dc.description.abstractAquest treball presenta un estudi realitzat sobre les experiències gastronòmiques seleccionades que s’ofereixen a les webs Airbnb i Eatwith a la ciutat, o voltants, de Barcelona per a saber la procedència dels visitants, la seva satisfacció i què valoren quan descriuen les experiències a les quals han participat, així com la evolució d’aquesta activitat. Es pretén també analitzar i conèixer els usuaris que ofereixen aquestes experiències i les característiques que tenen en comú així com l’aproximació a l’autenticitat que s’ha d’oferir, sent aquesta una de les principals filosofies de l’activitat. S’ha de destacar que per a poder utilitzar el contingut generat per l’usuari s’ha fet una descarrega de dades massiva amb la qual cosa s’ha disposat d’informació de primera mà sobre les experiències gastronòmiques dins de l’economia col·laborativa.ca_ES
dc.format.extent38 p.ca_ES
dc.language.isocatca_ES
dc.rightscc-by-nc-ndca_ES
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectExperiènciaca_ES
dc.subjectGastronomiaca_ES
dc.subjectVisitantca_ES
dc.subjectEconomia col·laborativaca_ES
dc.subject.otherGastronomiaca_ES
dc.subject.otherTurisme gastronòmicca_ES
dc.titleAirbnb i Eatwith: L’èxit de les experiències gastronòmiquesca_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessca_ES


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

cc-by-nc-nd
Except where otherwise noted, this item's license is described as cc-by-nc-nd