Show simple item record

dc.contributorGiner, Joaquim
dc.contributorUniversitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària
dc.contributor.authorCartanyà Ferré, Joan
dc.date.accessioned2018-10-23T15:27:06Z
dc.date.available2018-10-23T15:27:06Z
dc.date.issued2018-09
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10459.1/64959
dc.description.abstractDisseny d’una indústria que elaborarà dos tipus de formatges de llet pasteuritzada de cabra. El primer serà un formatge semicurat i l’altre curat. La formatgeria tindrà una producció de 125 tones, aquesta es duplicarà al cap de 5 anys. En aquest projecte tècnic s’han realitzat 16 annexes que són els següents: estudi del producte, estudi de les matèries primeres i materials auxiliars , estudi de la tecnologia del procés productiu, planificació de la producció, estudi de l’enginyeria del procés, control de qualitat, anàlisis de perills i punts crítics de control, distribució en planta, localització , estudi de protecció contra incendis , enginyeria de la construcció, instal·lació frigorífica, instal·lacions d’enllumenat, instal·lació elèctrica , estudi d’impacte ambiental, estudi de rendibilitat econòmic-financer. També s’han elaborat tot un seguit de plànols, el plec de condicions, les medicions i el pressupost.ca_ES
dc.description.abstractDiseño de una industria que elaborará dos tipos de quesos de leche pasteurizada de cabra. El primero será un queso semicurado y el otro curado. La quesería tendrá una producción de 125 toneladas, esta se duplicará al cabo de 5 años. En este proyecto técnico se han realizado 16 anexos que son los siguientes: estudio del producto, estudio de las materias primas y materiales auxiliares, estudio de la tecnología del proceso productivo, planificación de la producción, estudio de la ingeniería del proceso, control de calidad, análisis de peligros y puntos críticos de control, distribución en planta, localización, estudio de protección contra incendios, ingeniería de la construcción, instalación frigorífica, instalaciones de alumbrado, instalación eléctrica, estudio de impacto ambiental, estudio de rentabilidad económico-financiero. También se han elaborado una serie de planos, el pliego de condiciones, las mediciones y el presupuesto.ca_ES
dc.description.abstractDesign of an industry that will elaborate two types of pasteurized goat milk cheeses. The first will be a semi-cured cheese and the other cured. The cheese factory will have a production of 125 tons, this will double after 5 years. In this technical project, 16 annexes have been made, which are the following: study of the product, study of raw materials and auxiliary materials, study of the technology of the production process, production planning, study of process engineering, quality control , hazard analysis and critical control points, plant distribution, location, fire protection study, construction engineering, refrigeration installation, lighting installations, electrical installation, environmental impact study, economic-financial profitability study. A series of plans, specifications, measurements and budget have also been developedca_ES
dc.format.extent461 p.ca_ES
dc.language.isocatca_ES
dc.rightscc-by-nc-ndca_ES
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectindústriaca_ES
dc.subjectformatgeca_ES
dc.subjectcabraca_ES
dc.subject.otherFormatge de cabraca_ES
dc.subject.otherFormatge--Indústria i comerçca_ES
dc.titleIndústria elaboradora de formatges curats de llet pasteuritzada de cabra amb una producció de 125 tones anuals ubicada a Torrefarrera (Lleida)ca_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessca_ES


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

cc-by-nc-nd
Except where otherwise noted, this item's license is described as cc-by-nc-nd