Estudi observacional sobre la influència de la impulsivitat en el comportament alimentari

View/ Open
Issue date
2017Author
Rossell Gràcia, Marta
Other authors
Celma Merola, Jaume
Universitat de Lleida. Facultat de Medicina
Suggested citation
Rossell Gràcia, Marta;
.
(2017)
.
Estudi observacional sobre la influència de la impulsivitat en el comportament alimentari.
http://hdl.handle.net/10459.1/64689.
Metadata
Show full item recordAbstract
La impulsivitat és una característica de la personalitat, que s’ha relacionat en alguns estudis amb la conducta alimentària, junt amb els factors psicològics. L’objectiu principal de l’estudi és comparar els hàbits i les preferències alimentàries de persones impulsives i no impulsives, per tal de determinar les diferències en la conducta alimentària i estil de vida.
Es van recollir les dades de 73 estudiants universitaris del grau de nutrició humana i dietètica, mitjançant uns qüestionaris, de forma anònima i voluntària. Els estudiants amb un grau d’impulsivitat mostren una major preferència pels aliments rics en sucres i grasses saturades, també un consum elevat dels mateixos. Els estudiants amb un grau d’impulsivitat presenten una major tendència en consumir aliments poc saludables respecte als estudiants no impulsius.
European research projects
Collections
The following license files are associated with this item: