Show simple item record

dc.contributorBarahona Vinyes, Antonieta
dc.contributorUniversitat de Lleida. Facultat de Medicina
dc.contributor.authorMasdeu Muncunill, Anna
dc.date.accessioned2018-09-06T08:28:20Z
dc.date.available2018-09-06T08:28:20Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10459.1/64681
dc.description.abstractL’augment de la demanda de “menjar saludable” fora de la llar fa créixer noves ofertes gastronòmiques. Aquestes, a vegades cuiden, no només les presentacions dels seus plats sinó que també la qualitat nutricional d’aquests. El projecte valora la transparència del restaurant al consumidor com a filosofia principal, treballant conjuntament amb la nutrició, per apropar clients no només interessats en els seus hàbits alimentaris sinó que també població amb intoleràncies i al•lèrgies, vegetarians i vegans, hipertensió i hipercolesterolèmia, etc. El present treball ha tingut com a objectiu principal l’elaboració d’un pla de seguretat alimentària i d’informació nutricional en una nova oferta gastronòmica. I com a objectius secundaris el fet de verificar el contingut en al•lèrgens, realitzar valoració nutricional de cadascun dels plats i fer suggeriments de salut. Es va procedir a dissenyar i elaborar una fitxa que agrupés tota la informació requerida de cadascun dels plats oferts en el restaurant perquè qualsevol persona implicada tant en la producció, el servei i el consumidor la pogués tenir a l’abast. Com a resultat d’aquest projecte, s’obté 57 fitxes informatives fruit de treballar conjuntament la nutrició i la gastronomia. Resultant un valor afegit on el restaurant i consumidors surten beneficiats.ca_ES
dc.description.abstractIncreasing demand for "healthy eating" away from home makes new food offers grow. These, sometimes they take care of, not only the presentations of their plates but also the nutritional quality of these. The project values the transparency of the restaurant to the consumer as a main philosophy, working together with nutrition, to bring customers not only interested in their eating habits but also people with intolerances and allergies, vegetarians and vegans, hypertension and hypercholesterolaemia, etc. The present work has had as main objective the elaboration of a plan of alimentary security and of nutritional information in a new gastronomic offer. And as secondary goals the fact of verifying the content in allergens, making nutritional assessment of each dish and making health suggestions. We proceeded to design and elaborate a file that grouped all the information required of each one of the dishes offered in the restaurant so that any person involved in production, service and the consumer could have it available. As a result of this project, we obtain 57 information sheets resulting from the joint work of nutrition and gastronomy. Resulting an added value where the restaurant and consumers benefit.ca_ES
dc.format.extent41 p.ca_ES
dc.language.isocatca_ES
dc.rightscc-by-nc-ndca_ES
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectRestauracióca_ES
dc.subjectSeguretat alimentàriaca_ES
dc.subjectValoració nutricionalca_ES
dc.subject.otherRestauració (Gastronomia)ca_ES
dc.subject.otherRestaurantsca_ES
dc.subject.otherSeguretat alimentàriaca_ES
dc.subject.otherAlimentació -- Avaluacióca_ES
dc.titleAssessorament nutricional i de seguretat alimentària en un projecte de restauracióca_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisca_ES


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

cc-by-nc-nd
Except where otherwise noted, this item's license is described as cc-by-nc-nd