New advances in the control of brown rot in stone fruit using the biocontrol agent Bacillus amyloliquefaciens CPA-8

Loading...
Thumbnail Image
Date
2017-07-12
Authors
Gotor Vila, Amparo María
Other authors
Teixidó i Espasa, NeusTeixidó i Espasa, Neus - ORCID ID
Usall i Rodié, JosepUsall i Rodié, Josep - ORCID ID
Viñas Almenar, InmaculadaViñas Almenar, Inmaculada - ORCID ID
Universitat de Lleida. Departament de Tecnologia d'Aliments
Impact
Export
Share
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Abstract
La podridura marró causada pel fong Monilinia spp. és responsable d'importants pèrdues en la postcollita de la fruita de pinyol. Entre les estratègies de control respectuoses amb el medi ambient, cal destacar l'ús d'agents de biocontrol (ABCs). Aquesta tesi té com a objectiu completar el desenvolupament de l'ABC B. amyloliquefaciens CPA-8 per així obtenir un producte eficaç que proporcioni una estratègia comercialment viable. Els principals resultats es classifiquen en (i) caracterització de CPA-8 (disseny de marcadors moleculars, respostes ecofisiològiques, sensibilitat a antibiòtics, producció d’enterotoxines); (ii) desenvolupament de productes basats en CPA-8 (millora del medi de creixement, selecció de la tecnologia de formulació, optimització de l'assecat per llit fluïditzat-atomització); i (iii) definició de l'estratègia de control de CPA-8 (activitat en diferents hostes, definició de llindars tècnics i eficàcia en assajos de camp). La integració dels productes basats en CPA-8 en els sistemes de cultiu habituals contribueix en el maneig de les malalties de postcollita en fruita d'os en el marc d'una agricultura sostenible i / o ecològica.\\\\
Citation
URI
DOI
Journal or Serie
Collections