Green roofs and vertical greenery systems as passive tools for energy efficiency in buildings
Issue date
2016-12-13Other authors
Universitat de Lleida. Departament d'Informàtica i Enginyeria Industrial
Suggested citation
Coma Arpón, Julià.
(2016)
.
Green roofs and vertical greenery systems as passive tools for energy efficiency in buildings.
Universitat de Lleida.
http://hdl.handle.net/10803/399726.
Metadata
Show full item recordD'acord amb les Perspectives de Tecnologia Energètica del 2016, la demanda d'energia primària i les emissions de carboni han de reduirse en més d'un 30% per a l'any 2050. Una manera d'aconseguir-ho, es per mitjà de regulacions que millorin el rendiment tèrmic de la pell de l'edifici.
En aquest context, durant l’última dècada els sostres verds i sistemes verds verticals implementats en la pell dels edificis han esdevingut prometedors sistemes passius d’estalvi d'energètic i de reducció de les emissions de CO2 en els entorns urbans.
Per tant, els principals objectius d'aquesta tesi doctoral són: analitzar l'eficiència energètica dels sostres verds extensius i sistemes verds verticals per tal d'avaluar el seu potencial com a sistemes passius d'estalvi d'energia. Altrament, la capacitat d'aïllament acústic proporcionat per una façana verda i un mur vegetal, també formen part d'aquesta tesi.
A més de proporcionar dades quantitatives per fer front a la manca de resultats experimentals en la literatura, aquesta tesi també es centra en l'anàlisi de l'impacte mediambiental dels sostres verds extensius per tal d'estudiar la seva sostenibilitat.
European research projects
Collections
- Tesis Doctorals [1313]