Show simple item record

dc.contributorGallizo Larraz, José Luis
dc.contributorSaladrigues Solé, Ramon
dc.contributorUniversitat de Lleida. Departament d'Administració d'Empreses i Gestió Econòmica dels Recursos Naturals
dc.creatorSolsona Solé, Joan
dc.date.accessioned2018-06-15T07:08:01Z
dc.date.available2018-06-15T07:08:01Z
dc.date.issued2015-06-25
dc.identifierL.879-2015
dc.identifierhttp://hdl.handle.net/10803/307215
dc.descriptionTreball d’investigació basat en l’àmbit de l’economia de l’educació que tracta d’analitzar els factors determinants en el procés d’elecció de centre universitari, a les comarques lleidatanes, per part dels alumnes que finalitzen el batxillerat , i en concret, com afecta aquesta decisió en la demanda d’estudis a la Universitat de Lleida. En els últims anys s’ha produït uns canvis en l’entorn institucional i acadèmic dels ensenyaments universitaris que justifiquen l’estudi de la demanda universitària en un context lleidatà. En les conclusions del treball, s’hi estableix com a factors determinants de la demanda els relacionats amb la proximitat geogràfica, la qualitat ocupacional, l’itinerari acadèmic previ, la reputació de la universitat, les notes de tall, i el nivell d’estudis de la mare.
dc.descriptionTrabajo de investigación basado en el ambito de la economia de la educación que trata de analitzar los factores determinantes del proceso de elección de centro universitario, en las comarcas leridanas, por parte de los alumnos que finalizan el bachillerato, y en concreto, como afecta esta decisión en la demanda de estudios a la Universidad de Lleida. En los ultimos años se han producido unos cambios en el entorno institucional y academico de las enseñanzas universitarias que justifican el estudio de la demanda universitaria en un contexto de Lleida. En las conclusions del trabajo, se establecen como factores determinantes de la demanda los relacionados con la proximidad geográfica, la calidad ocupacional, el itinerario académico previo, la reputación de la universidad, las notes de corte, y el nivel de estudios de la madre.
dc.descriptionResearch work based on the economics of education that aims to analyze the determinants in the process of choosing a university, by students who have finished secondary education in the province of Lleida, and in particular how this decision affects the demand for studies at the University of Lleida. In recent years there have been some changes in the institutional and academic environment of university programs that justify the study of university demand in a Lleida local context. In the conclusions of the work, the demand determinant factors are those related with the geographical proximity, the quality of employment, the previous academic itinerary, the university reputation, the cut-off mark and the mother’s schooling level.
dc.formatapplication/pdf
dc.format298 p.
dc.languagecat
dc.publisherUniversitat de Lleida
dc.rightsL'accés als continguts d'aquesta tesi queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.sourceTDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
dc.subjectEconomia de l'educació
dc.subjectDemanda universitària
dc.subjectEconomía de la educación
dc.subjectDemanda universitaria
dc.subjectEconomics of education
dc.subjectUniversity demand
dc.subjectEconomia aplicada
dc.subject332
dc.subject378
dc.titleAnàlisi dels factors d'elecció de la Universitat de Lleida: la demanda universitària a les terres de Lleida
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/doctoralThesis
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record