Show simple item record

dc.contributorGallizo Larraz, José Luis
dc.contributorBriciu, Sorin
dc.contributorUniversitat de Lleida. Departament d'Administració d'Empreses i Gestió Econòmica dels Recursos Naturals
dc.creatorGrigorescu, Ioana Iuliana
dc.date.accessioned2018-06-15T07:07:52Z
dc.date.available2018-06-15T07:07:52Z
dc.date.issued2014-07-01
dc.identifierL.1705-2014
dc.identifierhttp://hdl.handle.net/10803/285175
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10459.1/64156
dc.descriptionL’objectiu principal d’aquesta investigació és poder estudiar les característiques de l’auditoria financera en Espanya i Rumania, per tal de trobar mesures de millora d’aquesta, d’acord amb les necessitats actuals dels usuaris de la informació financera auditada. La primera part d’aquesta investigació té caràcter teòric i fa referència a l’evolució i a l’estat actual de l’auditoria a Espanya i Rumania. La segona part té caràcter empíric i fa referència a les perspectives i expectatives actuals que tenen sobre l’auditoria financera els auditors financers, els directors financers de les empreses auditades i els usuaris de les informacions financeres auditades. En la part final de la investigació, es va realitzar una Anàlisi SWOT sobre l’auditoria financera d’Espanya i Rumania. En base a les amenaces i punts dèbils identificats, s’han fet propostes de millora de l’auditoria financera en els dos països.
dc.descriptionEl objetivo principal de esta investigación es el de estudiar las características de la auditoría financiera en España y Rumanía, para identificar medidas de mejora de la misma, de acuerdo con las necesidades actuales de los usuarios de la información financiera auditada. La primera parte de la investigación tiene carácter teórico y se refiere a la evolución y al estado actual de la auditoría en España y Rumanía. La segunda parte tiene carácter empírico y se refiere a las perspectivas y expectativas actuales que tienen sobre la auditoría financiera los auditores financieros, los directores financieros de las empresas auditadas y los usuarios de las informaciones financieras auditadas. En la última parte de la investigación, se realizó un Análisis SWOT sobre la auditoría financiera de España y Rumanía. En base a las amenazas y los puntos débiles identificados, se han hecho propuestas de mejora de la auditoría financiera en los dos países.
dc.descriptionThe main objective of this research is the study of the characteristics of the financial audit in the two countries, to identify measures of improvements in accordance with to the actual needs of the users of the audited financial information. The first part has a theoretical character and refers to the evolution and the current state of the financial audit in Spain and Romania. The second part has an empirical character and refers to the perspectives and expectances on the financial audit of three groups: financial auditors, financial managers of the audited firms and the users of the audited financial information in Spain and Romania. In both countries, the three groups were given a questionnaire which refers to themes such as: the role and the utility of the financial audit, the independence of the auditor or the audit report. In the last part of the research, we have realised a SWOT Analysis on the current situation of the financial audit in Spain and Romania. Based on the threats and the weak points discovered we have made a series of proposals of improvement to the financial audit in the two countries.
dc.formatapplication/pdf
dc.format345 p.
dc.languagespa
dc.publisherUniversitat de Lleida
dc.rightsADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.sourceTDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
dc.subjectAuditoria financera
dc.subjectEvolució de la auditoria financera
dc.subjectUsuaris de les informacions financeres auditades
dc.subjectAuditoría financiera
dc.subjectEvolución de la auditoría financiera
dc.subjectUsuarios de la información financiera auditada
dc.subjectFinancial audit
dc.subjectEvolution
dc.subjectUsers of audited financial information
dc.subjectEconomia financera i comptabilitat
dc.subject33
dc.titleEvolución y perspectivas de la auditoría financiera en Rumanía y España: un estudio comparativo
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/doctoralThesis
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record