Universitat de Lleida
    • English
    • català
    • español
  • español 
    • English
    • català
    • español
  • Mi DSpace
Repositori Obert UdL
Ver ítem 
  •   DSpace Principal
  • Recerca
  • Tesis Doctorals
  • Ver ítem
  •   DSpace Principal
  • Recerca
  • Tesis Doctorals
  • Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

In vitro bioaccessibility of health-related compounds from beverages based on fruit juice, milk or soymilk: Influence of food matrix and processing

Thumbnail
Acceder a los documentos
Fecha de publicación
2014-05-08
Autor/a
Rodríguez Roque, María Janeth
Otros autores/as
Martín Belloso, Olga
Elez Martínez, Pedro
Universitat de Lleida. Departament de Tecnologia d'Aliments
Impacto


Logo de Web of Science    citaciones en Web of Science

Logo de Scopus    citaciones en Scopus

Logo de Google Académico  Google Académico
Compartir
Exportar a Mendeley
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítem
La present tesi doctoral s’ha centrat en avaluar la digestibilitat i la bioaccessibilitat in vitro de compostos bioactius hidròfils (vitamina C, compostos fenòlics i isoflavones) i lipòfils (carotenoids) en begudes elaborades a base de sucs de fruites, llet o llet de soja, així com en la determinació
de la influència de la matriu alimentària (aigua, llet i llet de soja) i del processat (pulsos elèctrics d’alta intensitat de camp [HIPEF], altes pressions hidrostàtiques [HPP] i tractament tèrmic [TT]) sobre la bioaccessibilitat d’aquests compostos. La digestió gàstrica va millorar la concentració d’alguns dels constituents bioactius, com els compostos fenòlics i les isoflavones. No obstant, es van observar pèrdues significatives en tots els components bioactius analitzats durant la digestió intestinal. Els compostos bioactius hidròfils van ser més bioaccessibles en les matrius que contenien aigua i llet de soja, mentre que la matriu de llet va millorar la bioaccessibilitat dels compostos lipòfils. Les tecnologies no tèrmiques (HIPEF i HPP) van ser més efectives que el TT per preservar la concentració i la bioaccessibilitat de la majoria dels compostos bioactius analitzats. Els resultats han demostrat que la bioaccessibilitat dels constituents bioactius de les begudes va ser modulada tant per la matriu alimentària com pel processat.
URI
http://hdl.handle.net/10459.1/64127
Colecciones
  • Tesis Doctorals [1027]

Contacto | Sugerencias | Aviso legal
© 2019 BiD. Universitat de Lleida
Metadades subjectes a
 

 

Listar

Todo DSpaceComunidades y coleccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Estadísticas

Ver Estadísticas de uso

D'interès

Política institucional d'accés obertDiposita les teves publicacionsDiposita dades de recercaSuport a la recerca

Contacto | Sugerencias | Aviso legal
© 2019 BiD. Universitat de Lleida
Metadades subjectes a