Show simple item record

dc.contributorCampo Güerri, Elias
dc.contributorViñas Salas, Joan
dc.contributorUniversitat de Lleida. Departament de Medicina
dc.creatorGómez Arbonés, Javier
dc.date.accessioned2018-06-15T07:07:03Z
dc.date.available2018-06-15T07:07:03Z
dc.date.issued1993-11-05
dc.identifierS.54-1998
dc.identifier8489727783
dc.identifierhttp://www.tdx.cat/TDX-0404101-140144
dc.identifierhttp://hdl.handle.net/10803/8255
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10459.1/63759
dc.descriptionEls linfomes no hodgkinianos són un grup heterogeni de neoplasies del sistema linforreticular. Sota el terme genèric de linfoma s'engloben neoplasies de ràpid creixement i elevada agressivitat, vaig agafar com altre bé tolerat durant mesos o anys. L'heterogeneïtat dels processos inclosos dintre dels linfomes es tradueix en una àmplia variabilitat en la presentació clínica, història natural i pronòstic de la malaltia. La caracterització dels linfomes s'ha fonamentat fonamentalment en la valoració histopatològica de biòpsies de mostres d'origen ganglionar o extraganglionar. Donada la diversitat del comportament dels linfomes, s'ha intentat estratificar als malalts afectes de linfoma en grups amb distint pronòstic segons la classificació histològica, de l'extensió de la malaltia, de la biologia tumoral, etc..
dc.descriptionLos linfomas no hodgkinianos son un grupo heterogéneo de neoplasias del sistema linforreticular. Bajo el término genérico de linfoma se engloban neoplasias de rápido crecimiento y elevada agresividad, así como otras bien toleradas durante meses o años. La heterogeneidad de los procesos incluidos dentro de los linfomas se traduce en una amplia variabilidad en la presentación clínica, historia natural y pronóstico de la enfermedad. La caracterización de los linfomas se ha basado fundamentalmente en la valoración histopatológica de biopsias de muestras de origen ganglionar o extraganglionar. Dada la diversidad del comportamiento de los linfomas, se ha intentado estratificar a los enfermos afectos de linfoma en grupos con distinto pronóstico en función de la clasificación histológica, de la extensión de la enfermedad, de la biología tumoral, etc..
dc.formatapplication/pdf
dc.languagespa
dc.publisherUniversitat de Lleida
dc.rightsADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.sourceTDX (Tesis Doctorals en Xarxa)
dc.subjectleucèmia
dc.subjectimmunohistoquímica
dc.subjectcitometria de flux
dc.subjectgenètica
dc.subjectCiències experimentals de la natura i la vida
dc.subject575
dc.subject616
dc.titleEstudio del contenido en ADN y cinética celular de síndromes infoproliferativos. Estudio por citometría de flujo e inmunohistoquímica
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/doctoralThesis
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record