Universitat de Lleida
    • English
    • català
    • español
  • català 
    • English
    • català
    • español
  • Inicia la sessió
Repositori Obert UdL
Visualitza l'element 
  •   Inici
  • Recerca
  • Tecnologia dels Aliments
  • Articles publicats (Tecnologia dels Aliments)
  • Visualitza l'element
  •   Inici
  • Recerca
  • Tecnologia dels Aliments
  • Articles publicats (Tecnologia dels Aliments)
  • Visualitza l'element
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

The fate of deoxynivalenol through wheat processing to food products

Thumbnail
Visualitza/Obre
Postprint (193.4Kb)
Data de publicació
2016-10
Autor/a
Vidal Corominas, Arnau
Sanchís Almenar, Vicente
Ramos Girona, Antonio J.
Marín Sillué, Sònia
Citació recomanada
Vidal Corominas, Arnau; Sanchís Almenar, Vicente; Ramos Girona, Antonio J.; Marín Sillué, Sònia; . (2016) . The fate of deoxynivalenol through wheat processing to food products. Current Opinion in Food Science, 2016, vol. 11, p. 34-39. https://doi.org/10.1016/j.cofs.2016.09.001.
Impacte


Logo de Web of Science    citacions a Web of Science

Logo d'Scopus    citacions a Scopus

Logo de Google Acadèmic  Google Acadèmic
Compartir
Exportar a Mendeley
Metadades
Mostra el registre d'unitat complet
Resum
Deoxynivalenol (DON) is one of the most frequently occurring mycotoxin in wheat crops worldwide and it poses a risk to human and animal health due to its wide range of adverse effects. As its accumulation at field seems to be unavoidable, it is very important to investigate its stability during food processing. Recent outcomes of DON stability during milling, fermentation, and baking show some opportunities to reduce DON. In-depth knowledge of such processes is required. Moreover, DON-3-glucoside seems to increase during the breadmaking process, thus actions to prevent this to occur are required. Finally, recent studies have pointed out that ozonation may help reducing DON content in wheat, which provides a new alternative to the food industry.
URI
http://hdl.handle.net/10459.1/62347
DOI
https://doi.org/10.1016/j.cofs.2016.09.001
És part de
Current Opinion in Food Science, 2016, vol. 11, p. 34-39
Projectes de recerca europeus
Col·leccions
  • Articles publicats (Tecnologia dels Aliments) [596]
  • Articles publicats (Agrotecnio Center) [1328]
  • Publicacions de projectes de recerca del Plan Nacional [2948]

Contacteu amb nosaltres | Envia comentaris | Avís legal
© 2023 BiD. Universitat de Lleida
Metadades subjectes a 
 

 

Explora

Tot el repositoriComunitats i col·leccionsPer data d'edicióAutorsTítolsMatèriesAquesta col·leccióPer data d'edicióAutorsTítolsMatèries

Estadístiques

Veure estadístiques d'ús

D'interès

Política institucional d'accés obertDiposita les teves publicacionsDiposita dades de recercaSuport a la recerca

Contacteu amb nosaltres | Envia comentaris | Avís legal
© 2023 BiD. Universitat de Lleida
Metadades subjectes a