Universitat de Lleida
    • English
    • català
    • español
  • català 
    • English
    • català
    • español
  • Inicia la sessió
Repositori Obert UdL
Visualitza l'element 
  •   Inici
  • Recerca
  • Tecnologia dels Aliments
  • Articles publicats (Tecnologia dels Aliments)
  • Visualitza l'element
  •   Inici
  • Recerca
  • Tecnologia dels Aliments
  • Articles publicats (Tecnologia dels Aliments)
  • Visualitza l'element
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Posibilidades de sustitución de los productos químicos de síntesis en postcosecha de fruta de pepita

Thumbnail
Visualitza/Obre
011521.pdf (4.079Mb)
Data de publicació
2007
Autor/a
Usall i Rodié, Josep
Llorens Vilella, Víctor
Viñas Almenar, Inmaculada
Citació recomanada
Usall i Rodié, Josep; Llorens Vilella, Víctor; Viñas Almenar, Inmaculada; . (2007) . Posibilidades de sustitución de los productos químicos de síntesis en postcosecha de fruta de pepita. Vida Rural, 2007, vol. 256, p. 68-72. http://hdl.handle.net/10459.1/60133.
Impacte


Logo de Web of Science    citacions a Web of Science

Logo d'Scopus    citacions a Scopus

Logo de Google Acadèmic  Google Acadèmic
Compartir
Exportar a Mendeley
Metadades
Mostra el registre d'unitat complet
Resum
Existe la necesidad de desarrollar nuevos y efectivos métodos de control de las alteraciones en postcosecha de fruta, los cuales sean aceptados por las nuevas exigencias del consumidor y que no supongan un riesgo para la salud humana y el medio ambiente. El uso de técnicas no químicas y los tratamientos con pesticidas no selectivos o de bajo riesgo podrían ser en el futuro próximo respuestas para esta necesidad. En este artículo se detallan los posibles sistemas alternativos para el control de podredumbres y para control del escaldado de la fruta.
URI
http://hdl.handle.net/10459.1/60133
És part de
Vida Rural, 2007, vol. 256, p. 68-72
Projectes de recerca europeus
Col·leccions
  • Articles publicats (Tecnologia dels Aliments) [555]

Contacteu amb nosaltres | Envia comentaris | Avís legal
© 2022 BiD. Universitat de Lleida
Metadades subjectes a 
 

 

Explora

Tot el repositoriComunitats i col·leccionsPer data d'edicióAutorsTítolsMatèriesAquesta col·leccióPer data d'edicióAutorsTítolsMatèries

Estadístiques

Veure estadístiques d'ús

D'interès

Política institucional d'accés obertDiposita les teves publicacionsDiposita dades de recercaSuport a la recerca

Contacteu amb nosaltres | Envia comentaris | Avís legal
© 2022 BiD. Universitat de Lleida
Metadades subjectes a