Show simple item record

dc.contributor.authorBenito i Monclús, Pere
dc.date.accessioned2017-06-08T12:12:36Z
dc.date.available2017-06-08T12:12:36Z
dc.date.issued1990
dc.identifier.issn2385-3670
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10459.1/59827
dc.description.abstractAmb el títol "Mil anys de producció, comerc i consum de vins i begudes alcoholiques als Paisos Catalans. va tenir Iloc, la setmana del 14 al 18 de febrer a Vilafranca del Penedes i Sant Sadurní d'Anoia, el 111 Col.loqui d'Història Agraria, organitzat pel Centre d'Estudis Histories Internacionals. La tercera edició dels col·loquis encetava d'aquesta manera una nova línia: la del tractament monogràfic d'un sector productiu concret de L'economia agraria, trencant amb la trajectoria seguida en les dues ocasions anteriors. La vinya i el vi tenen encara un tractament marginal i subordiat a altres aspectes en els renovats estudis d'historia agraria local dels darrers anys. El 111 Col.loqui d'Història Agraria es proposava per primera vegada aplegar les diverses aportacions de la recerca actual en relació amb el complex món de la vinya i el vi i plantejar en darrera instància si aquest món podia ésser individualitzat com a subjecte historiogràfic amb entitat propia.ca_ES
dc.language.isocatca_ES
dc.publisherCentre d'Estudis Ignasi Iglésiasca_ES
dc.relation.isformatofReproducció del document publicat a http://www.raco.cat/index.php/Finestrelles/article/view/211364ca_ES
dc.relation.ispartofFinestrelles, 1990, núm. 2, p. 70-79ca_ES
dc.rights(c) Centre d'Estudis Ignasi Iglésias, 1990ca_ES
dc.subject.otherHistòria agràriaca_ES
dc.titleLa vinya i el vi en la història. (Resum d'algunes de les aportacions al III Col·loqui d'Història Agrària)ca_ES
dc.typearticleca_ES
dc.identifier.idgrec013639
dc.type.versionpublishedVersionca_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessca_ES


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record