Universitat de Lleida
    • English
    • català
    • español
  • català 
    • English
    • català
    • español
  • Inicia la sessió
Repositori Obert UdL
Visualitza l'element 
  •   Inici
  • Recerca
  • Tecnologia dels Aliments
  • Articles publicats (Tecnologia dels Aliments)
  • Visualitza l'element
  •   Inici
  • Recerca
  • Tecnologia dels Aliments
  • Articles publicats (Tecnologia dels Aliments)
  • Visualitza l'element
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Inhibitory effect of enzymatic browning products on trypsin activity

Thumbnail
Visualitza/Obre
017943.pdf (100.0Kb)
Data de publicació
2011
Autor/a
Falguera Pascual, Víctor
Ibarz Ribas, Alberto
Citació recomanada
Falguera Pascual, Víctor; Ibarz Ribas, Alberto; . (2011) . Inhibitory effect of enzymatic browning products on trypsin activity. Afinidad, 2011, vol. 68, núm. 556, p. 435-438. http://hdl.handle.net/10459.1/59751.
Impacte


Logo de Web of Science    citacions a Web of Science

Logo d'Scopus    citacions a Scopus

Logo de Google Acadèmic  Google Acadèmic
Compartir
Exportar a Mendeley
Metadades
Mostra el registre d'unitat complet
Resum
El objetivo de este trabajo fue evaluar si las melaninas sintetizadas a partir de polifenol oxidasa de Agaricus bisporus y uno de sus principales sustratos (L-tirosina) actúan como inhibidores de la enzima pancreática tripsina y, por tanto, pueden tener un efecto tóxico en la digestión proteica. Se encontró que estos polímeros disminuyen la afinidad aparente entre la enzima y su sustrato (Nα-benzoyl-LArginine ethyl ester, BAEE). Además, la velocidad máxima de reacción (rmax) disminuye con el incremento de la concentración de melanina (hasta un 32,6% añadiendo 0,07 mg·mL‑1). Se puede concluir que la presencia de melaninas inhibe la actividad de la tripsina de forma mixta. La constante alpha (α) resultó ser 2,95.
URI
http://hdl.handle.net/10459.1/59751
És part de
Afinidad, 2011, vol. 68, núm. 556, p. 435-438
Projectes de recerca europeus
Col·leccions
  • Articles publicats (Tecnologia dels Aliments) [495]

Publicacions relacionades

Mostrant elements relacionats per títol, autor i matèria.

  • Modelling of patulin photo-degradation by a UV multi-wavelength emitting lamp 

    Ibarz Martínez, Raquel; Garvín, Alfonso; Falguera Pascual, Víctor; Pagan i Gilabert, Jordi; Garza Garza, Salvador; Ibarz Ribas, Alberto (Elsevier, 2014)
    In this paper, a newmechanism is proposed to describe the degradation of patulin using UVradiation froma midpressure lamp with emission wavelengths between 250 and 740 nm. The mechanism consists of three stages:excitation ...
  • Viscoelastic properties of tomato juice 

    Augusto, Pedro E. D.; Falguera Pascual, Víctor; Cristianini, Marcelo; Ibarz Ribas, Alberto (Elsevier, 2011)
    Tomato is one of the most important vegetables for the food industry. Rheological characterization of tomato products is important for products, equipments and unit operations design and evaluation. It is necessary for ...
  • Innovacions en l’enginyeria d’aliments 

    Ibarz Ribas, Alberto; Falguera Pascual, Víctor (Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, 2010)
    Els tractaments que reben els aliments s’enfoquen principalment a obtenir uns productes amb unamajor vida comercial, però que abans de res siguin segurs per al consumidor. Les tecnologies tèrmiques són les quemés ...

Contacteu amb nosaltres | Envia comentaris | Avís legal
© 2021 BiD. Universitat de Lleida
Metadades subjectes a 
 

 

Explora

Tot el repositoriComunitats i col·leccionsPer data d'edicióAutorsTítolsMatèriesAquesta col·leccióPer data d'edicióAutorsTítolsMatèries

Estadístiques

Veure estadístiques d'ús

D'interès

Política institucional d'accés obertDiposita les teves publicacionsDiposita dades de recercaSuport a la recerca

Contacteu amb nosaltres | Envia comentaris | Avís legal
© 2021 BiD. Universitat de Lleida
Metadades subjectes a