Universitat de Lleida
    • English
    • català
    • español
  • English 
    • English
    • català
    • español
  • Login
Repositori Obert UdL
View Item 
  •   Home
  • Recerca
  • Tecnologia dels Aliments
  • Articles publicats (Tecnologia dels Aliments)
  • View Item
  •   Home
  • Recerca
  • Tecnologia dels Aliments
  • Articles publicats (Tecnologia dels Aliments)
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Influencia del oxígeno disuelto, peróxido de hidrógeno y sales de hierro en la fotodescomposición de piridina

Thumbnail
View/Open
005909.pdf (361.0Kb)
Issue date
1989
Author
Ibarz Ribas, Alberto
Esplugas Vidal, Santiago
Costa i Torres, Josep M.
Suggested citation
Ibarz Ribas, Alberto; Esplugas Vidal, Santiago; Costa i Torres, Josep M.; . (1989) . Influencia del oxígeno disuelto, peróxido de hidrógeno y sales de hierro en la fotodescomposición de piridina. Afinidad, 1989, vol. 46, núm. 421, p. 231-234. http://hdl.handle.net/10459.1/59748.
Impact


Web of Science logo    citations in Web of Science

Scopus logo    citations in Scopus

Google Scholar logo  Google Scholar
Share
Export to Mendeley
Metadata
Show full item record
URI
http://hdl.handle.net/10459.1/59748
Is part of
Afinidad, 1989, vol. 46, núm. 421, p. 231-234
European research projects
Collections
  • Articles publicats (Tecnologia dels Aliments) [596]

Contact Us | Send Feedback | Legal Notice
© 2023 BiD. Universitat de Lleida
Metadata subjected to 
 

 

Browse

All of the repositoryCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

Statistics

View Usage Statistics

D'interès

Política institucional d'accés obertDiposita les teves publicacionsDiposita dades de recercaSuport a la recerca

Contact Us | Send Feedback | Legal Notice
© 2023 BiD. Universitat de Lleida
Metadata subjected to