Show simple item record

dc.contributorHernández-Jover, Teresa
dc.contributorPla Arpa, Marta
dc.contributorUniversitat de Lleida. Facultat de Medicina
dc.contributor.authorRigo Mateu, Cristina
dc.date.accessioned2017-05-16T10:26:18Z
dc.date.available2017-05-16T10:26:18Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10459.1/59626
dc.description.abstractEn el procés educatiu de l’escola també s’ha d’incloure l’alimentació dels infants, tant des de la vessant de formació com des de la vessant en què molts d’ells reben l’àpat del dinar sota la seva responsabilitat. Aquest àpat ha de proporcionar una alimentació equilibrada, suficient, saludable i variada. Així mateix, l’objectiu principal d’aquest estudi és valorar un menú escolar i concretament proporcionar a l’empresa encarregada de la seva planificació millores per arribar a tenir un menú equilibrat i adaptat al comensal, a més a més d’observar l’adherència que presenta el menú front la dieta mediterrània. La valoració ha consistit en estudiar l’estructura que segueix el dinar. Seguidament, en comprovar si es compleix amb la freqüència recomanada de consum d’aliments, i finalment en calcular, dia a dia, l’energia total i el percentatge dels macronutrients. Els resultats extrets han estat favorables malgrat observar certa desviació amb la quantitat de proteïna respecte el percentatge recomanat. Els aliments que s’ofereixen són de temporada, frescos i característics de la dieta mediterrània. Cal dir, però, que l’ús de l’oli d’oliva no està present en la preparació d’aquests menús. En definitiva és un menú estructurat, amb aliments de proximitat i adaptat a les necessitats nutritives de la població infantil.ca_ES
dc.format.extent67 p.ca_ES
dc.language.isocatca_ES
dc.rightscc-by-nc-ndca_ES
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectEducació nutricionalca_ES
dc.subjectRequeriment energèticca_ES
dc.subjectAlimentació suficientca_ES
dc.subjectEquilibrada i variadaca_ES
dc.subject.otherNutrició -- Necessitatsca_ES
dc.subject.otherEscolars -- Alimentacióca_ES
dc.titleImportància de la bona alimentació en els col·legis. Valoració nutricional d'un menú escolarca_ES
dc.typebachelorThesisca_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessca_ES


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

cc-by-nc-nd
Except where otherwise noted, this item's license is described as cc-by-nc-nd