Show simple item record

dc.contributor.authorFalguera Pascual, Víctor
dc.contributor.authorAliguer, Núria
dc.contributor.authorFalguera, Mercè
dc.date.accessioned2017-05-05T09:06:06Z
dc.date.available2017-05-05T09:06:06Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.issn1137-7976
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10459.1/59581
dc.description.abstractEn els darrers temps, la consciència cada copmés gran dels consumidors coma agents actius de la cadena alimentària ha comportat canvis profunds a tots els seus nivells, des del productor fins alminorista.Diverses tendències han aparegut coma resposta a les preocupacions de salut,mediambientals, socials i ètiques d’una població cada copmés implicada en les conseqüències de les seves decisions. Per entendre aquesta relació de causa-resposta, cal estudiar aquestes tendències des de diversos punts de vista, superant l’enfocament unidisciplinari clàssic. En aquest context, l’avaluació detallada dels suposats avantatges que comporta la producció agrària ecològica porta a pensar que el creixement d’aquest mercat pot ser el resultat de campanyes demàrquetingmés que no pas d’estudis científics. Aquest article intenta establir un enfocament integral del fenomen alimentari ecològic, avaluant la seva idoneïtat en unmoment de recessió econòmica, plantejant les alternativesmés viables des de tots els punts de vista i les seves conseqüències sobre l’entorn rural i la seva població.ca_ES
dc.language.isospaca_ES
dc.publisherAssociació Catalana de Ciències de l’Alimentacióca_ES
dc.relation.isformatofReproducció del document publicat a https://doi.org/10.2436/20.2005.01.60ca_ES
dc.relation.ispartofTECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2014, vol.14, núm. 1, p. 34-38ca_ES
dc.rightscc-by-nc-nd (c) Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, 2014ca_ES
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectConsum alimentarica_ES
dc.subjectProducció ecològicaca_ES
dc.subjectRecessió econòmicaca_ES
dc.subjectPoblació ruralca_ES
dc.titleLes noves actituds dels consumidors: una visió integral de la producció ecològicaca_ES
dc.typearticleca_ES
dc.identifier.idgrec020845
dc.type.versionpublishedVersionca_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessca_ES
dc.identifier.doihttps://doi.org/10.2436/20.2005.01.60


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

cc-by-nc-nd (c) Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, 2014
Except where otherwise noted, this item's license is described as cc-by-nc-nd (c) Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, 2014