Universitat de Lleida
    • English
    • català
    • español
  • català 
    • English
    • català
    • español
  • Inicia la sessió
Repositori Obert UdL
Visualitza l'element 
  •   Inici
  • Recerca
  • Tecnologia dels Aliments
  • Articles publicats (Tecnologia dels Aliments)
  • Visualitza l'element
  •   Inici
  • Recerca
  • Tecnologia dels Aliments
  • Articles publicats (Tecnologia dels Aliments)
  • Visualitza l'element
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

The impact of a cold chain break on the survival of Salmonella enterica and Listeria monocytogenes on minimally processed ‘Conference’ pears during their shelf life

Thumbnail
Visualitza/Obre
Postprint (99.32Kb)
Data de publicació
2016
Autor/a
Colás Medà, Pilar
Viñas Almenar, Inmaculada
Alegre Vilas, Isabel
Abadias i Sero, Mª Isabel
Citació recomanada
Colás Medà, Pilar; Viñas Almenar, Inmaculada; Alegre Vilas, Isabel; Abadias i Sero, Mª Isabel; . (2016) . The impact of a cold chain break on the survival of Salmonella enterica and Listeria monocytogenes on minimally processed ‘Conference’ pears during their shelf life. Journal of the Science of Food and Agriculture, 2016. https://doi.org/10.1002/jsfa.8127.
Impacte


Logo de Web of Science    citacions a Web of Science

Logo d'Scopus    citacions a Scopus

Logo de Google Acadèmic  Google Acadèmic
Compartir
Exportar a Mendeley
Metadades
Mostra el registre d'unitat complet
Resum
BACKGROUND: In recent years, improved detection methods and increased fresh-cut processing of produce have led to an increased number of outbreaks associated with fresh fruits and vegetables. During fruit and vegetable processing, natural protective barriers are removed and tissues are cut, causing nutrient rich exudates and providing attachment sites for microbes. Consequently, fresh-cut produce ismore susceptible to microbial proliferation than whole produce.
URI
http://hdl.handle.net/10459.1/59069
DOI
https://doi.org/10.1002/jsfa.8127
És part de
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2016
Projectes de recerca europeus
Col·leccions
  • Articles publicats (Tecnologia dels Aliments) [555]
  • Publicacions de projectes de recerca del Plan Nacional [2633]

Contacteu amb nosaltres | Envia comentaris | Avís legal
© 2022 BiD. Universitat de Lleida
Metadades subjectes a 
 

 

Explora

Tot el repositoriComunitats i col·leccionsPer data d'edicióAutorsTítolsMatèriesAquesta col·leccióPer data d'edicióAutorsTítolsMatèries

Estadístiques

Veure estadístiques d'ús

D'interès

Política institucional d'accés obertDiposita les teves publicacionsDiposita dades de recercaSuport a la recerca

Contacteu amb nosaltres | Envia comentaris | Avís legal
© 2022 BiD. Universitat de Lleida
Metadades subjectes a