Català
Español
English
Log In
Email address
Password
Log in
or
Have you forgotten your password?
Statistics
Communities & Collections
Search
Català
Español
English
Log In
Email address
Password
Log in
or
Have you forgotten your password?
Home
Treballs de l'estudiantat
Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària
Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària
Mejora de la calidad de carne en porcino. Estudio del locus PCK1 como marcador de engrasamiento y de la composición de grasa en porcino
Mejora de la calidad de carne en porcino. Estudio del locus PCK1 como marcador de engrasamiento y de la composición de grasa en porcino
Loading...
Files
cornob.pdf
(2.41 MB)
Date
2016-09
Authors
Orno Badía, Clara
Other authors
Pena i Subirà, Ramona Natacha
Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària
Impact
Export
Share
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Related resource
Citation
URI
http://hdl.handle.net/10459.1/58891
DOI
Journal or Serie
Collections
Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària
Full item page