Estadísticas
Número total de visitas
Visualizaciones | |
---|---|
An attempt to optimize potassium sorbate use to preserve low pH (4.5–5.5) intermediate moisture bakery products by modelling Eurotium spp., Aspergillus spp. and Penicillium corylophilum growth | 228 |
Visitas al mes
noviembre 2021 | diciembre 2021 | enero 2022 | febrero 2022 | marzo 2022 | abril 2022 | mayo 2022 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
An attempt to optimize potassium sorbate use to preserve low pH (4.5–5.5) intermediate moisture bakery products by modelling Eurotium spp., Aspergillus spp. and Penicillium corylophilum growth | 13 | 3 | 1 | 2 | 6 | 0 | 4 |
Visitas al fichero
Visualizaciones | |
---|---|
002509.pdf | 3 |
Países con más visualizaciones
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 129 |
Alemania | 29 |
Suecia | 8 |
España | 3 |
China | 2 |
Italia | 2 |
Ucrania | 2 |
Canadá | 1 |
Francia | 1 |
Reino Unido | 1 |
Ciudades con más visualizaciones
Visualizaciones | |
---|---|
Woodbridge | 42 |
Fairfield | 25 |
Kiez | 22 |
Houston | 13 |
Cambridge | 9 |
Wilmington | 7 |
Ann Arbor | 6 |
Falls Church | 6 |
Dearborn | 5 |
Ilmenau | 5 |