Show simple item record

dc.contributor.authorSabaté, Flocel
dc.date.accessioned2015-02-09T13:07:21Z
dc.date.available2015-02-09T13:07:21Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.isbn9788499754260
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10459.1/47903
dc.descriptionVerum et Pulchrum Medium Aerum, és una col·lecció de Pagés Editors fundada i dirigida per Flocel Sabaté dins del Grup de Recerca Consolidat en Estudis Medievals “Espai, Poder i Cultura”, de la Universitat de Lleida.
dc.description.abstractMenàrguens acollí el 1900 una sucrera de remolatxa que immediatament esdevingué la indústria més important de les terres de ponent. Aviat desfermà unes conseqüències socials que, en certa manera, retornaren a la vila el vigor i la puixança de què va gaudir a l'edat mitjana, dins del comtat d'Urgell. La coincidència entre història i sucre ha facilitat que Menàrguens esdevingui a hores d'ara la seu ideal on repassar el recorregut del sucre al llarg de la història. En donen pregona mostra les trobades científiques que el 2011 i el 2012 hi han aplegat destacats investigadors. Els seus textos, aquí reunits, posen en relleu que el sucre en la societat configura una història entreteixida d'alimentació, quotidianitat i economia.ca_ES
dc.format.extent313 p.ca_ES
dc.language.isocatca_ES
dc.language.isospaca_ES
dc.publisherPagès Editorsca_ES
dc.relation.isformatofReproducció digital del document publicat en format paperca_ES
dc.relation.ispartofseriesVerum et Pulchrum Medium Aerum, 5
dc.rights(c) l'autor, 2013ca_ES
dc.rights(c) d’aquesta edició: Ajuntament de Menàrguens i Pagès Editors, 2013ca_ES
dc.subject.otherSucre -- Històriaca_ES
dc.subject.otherAlimentació -- Històriaca_ES
dc.titleEl sucre en la història: alimentació, quotidianitat i economiaca_ES
dc.typebookca_ES
dc.type.versionpublishedVersionca_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessca_ES
dc.identifier.dlL.1360-2013


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record