Show simple item record

dc.contributorOdriozola Serrano, Isabel
dc.contributorUniversitat de Lleida. Facultat de Medicina
dc.contributor.authorGasa Falcón, Ariadna
dc.date.accessioned2014-05-16T14:05:13Z
dc.date.available2014-05-16T14:05:13Z
dc.date.issued2013-07
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10459.1/47215
dc.description.abstractAvui en dia la nanotecnologia té moltes aplicacions en la indústria alimentària, fet que podria aportar noves oportunitats en la mateixa. Tot i que les nanoemulsions contenen partícules amb un tamany de partícula d’entre 50 i 500 nanòmetres, la seva elevada àrea d’interfase implica unes característiques que podrien afavorir i presentar molts avantatges pel que fa a la bioaccessibilitat d’alguns compostos beneficiosos per a la salut. A més a més, també milloren moltes propietats físico-químiques de les emulsions (color, aspecte, viscositat etc), punt important per la fabricació de nous productes alimentaris atractius al consumidor.ca_ES
dc.format.extent60 p.ca_ES
dc.language.isocatca_ES
dc.rightscc-by-nc-ndca_ES
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/*
dc.subject.otherTecnologia dels alimentsca_ES
dc.titleEstabilitat digestiva del licopè incorporat a nanoemulsions alimentàriesca_ES
dc.typebachelorThesisca_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessca_ES


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

cc-by-nc-nd
Except where otherwise noted, this item's license is described as cc-by-nc-nd