Universitat de Lleida
    • English
    • català
    • español
  • español 
    • English
    • català
    • español
  • Iniciar sesión
Repositori Obert UdL
Listar Grau en Nutrició Humana i Dietètica fecha de publicación 
  •   Inicio
  • Treballs de l'estudiantat
  • Facultat de Medicina
  • Grau en Nutrició Humana i Dietètica
  • Listar Grau en Nutrició Humana i Dietètica fecha de publicación
  •   Inicio
  • Treballs de l'estudiantat
  • Facultat de Medicina
  • Grau en Nutrició Humana i Dietètica
  • Listar Grau en Nutrició Humana i Dietètica fecha de publicación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Listar Grau en Nutrició Humana i Dietètica por fecha de publicación

Ordenar por:

Orden:

Resultados:

Mostrando ítems 1-20 de 157

  • título
  • fecha de publicación
  • fecha de envío
  • ascendente
  • descendente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Metodologia d'una revisió sistemàtica: Efecte de les dietes de baixa càrrega glucèmica (baix índex glucèmic o baix contingut en hidrats de carboni) en pacients amb diabetis mellitus gestacional (DMG) 

      Rúbies Freixes, Laia (2013)
      En aquest treball s'exposaran els punts bàsics per elaborar una revisió sistemàtica (RS) i es presentarà l'apartat metodològic utilitzat en una RS en la qual he participat i que, actualment, està en procés de redacció. ...
    • ¿Estamos indicando correctamente la nutrición parenteral? Evaluación de la prescripción en un Hospital Universitario 

      Hernández García, Cristian Didier (2013)
      Este trabajo se realiza con la idea fundamental de analizar la prescripción de la NP en un hospital universitario y más concretamente del servicio ofertado por la unidad de endocrinología y nutrición de dicho centro, ...
    • Influència del consell nutricional en pacients en tractament de deshabituació tabàquica per minimitzar l'augment de pes 

      Llobet Burgués, Marta (2013)
      El consum de tabac és causa de pèrdua de salut i la primera causa de mort prematura prevenible en els països desenvolupats. Deixar de fumar aporta grans beneficis per a la salut però hi ha un fet que fa que moltes persones ...
    • Determinación de compuestos fenólicos en plasma y HDL. Evaluación del efecto del consumo de aceites de oliva enriquecidos en compuestos fenólicos 

      Cardell Mohr, Joana (2013)
      El aceite de oliva es la principal fuente de grasa de la Dieta Mediterránea. Actualmente queda establecido su efecto preventivo y beneficioso sobre las enfermedades cardiovasculares (ECV), atribuyéndose en gran parte a sus ...
    • Contenido fenólico y capacidad antioxidante de fresa mínimamente procesada sometida a tratamientos de conservación por pulsos de luz de alta intensidad 

      Chordi Barrufet, Silvia (2013)
      La utilización de tratamientos de luz pulsada es efectiva para la descontaminación de productos vegetales al tener poder antimicrobiano. El tratamiento con pulsos de luz en fresa mínimamente procesada provocó una ligera ...
    • Valoració de la suplementació proteica en el residents d'un geriàtric que presenten baixos nivells de proteïna sèrica 

      Castells Meda, Iris (2013)
      El percentatge de població major de 65 anys ha anat augmentant de forma considerable en els últims anys en tots els països desenvolupats. A Espanya, es preveu que a l'any 2020 aquest grup de població suposarà el 20% de la ...
    • Avaluació de la dieta d'una mostra de pacients fumadors i no fumadors 

      Villalonga Serra, C. Neus (2013)
      Les principals causes de mortalitat en el món són les malalties cardiovasculars, les malalties respiratòries i el càncer. Entre els factors de risc que predisposen a l’individu a patir aquestes malalties s’hi situen el ...
    • Prevalença d'hipolipidèmies en població sana treballadora 

      Massanet Galmés, Maria Antònia (2013)
      Les disminucions del perfil lipídic per sota del valor òptim es denominen hipolipidèmies. Les hipolipidèmies poden ser de causa primària, és a dir d'origen genètic, o secundàries a patologies com l’hipotiroïdisme o la ...
    • 1996-2011: Análisis del soporte nutricional utilizado en los pacientes de la Unidad de Cuidados Intensivos (UCI) del Hospital Arnau de Vilanova (HUAV) 

      Ambrosio Arcas, Asier (2013-06)
      Objetivos: Comparar tres períodos de tiempo (1996-2001; 2002-2006; 2007-2011) a partir del análisis del soporte nutricional en los pacientes de UCI del hospital Arnau de Vilanova (HUAV). A partir de la comparación, elaborar ...
    • Determinación de antioxidantes endógenos lipofílicos en plasma y HDL. Evaluación del efecto del consumo de acites de oliva enriquecidos en compuestos fenólicos 

      Márquez Campos, Estefanía (2013-06)
      La Dieta Mediterránea posee un papel protector frente al riesgo de padecer enfermedades cardiovasculares gracias a los alimentos que la constituyen, entre los que destaca el aceite de oliva como principal fuente de grasas. ...
    • Estabilitat digestiva del licopè incorporat a nanoemulsions alimentàries 

      Gasa Falcón, Ariadna (2013-07)
      Avui en dia la nanotecnologia té moltes aplicacions en la indústria alimentària, fet que podria aportar noves oportunitats en la mateixa. Tot i que les nanoemulsions contenen partícules amb un tamany de partícula d’entre ...
    • Fermentación colónica in vitro de compuestos fenólicos presentes en el aceite de oliva 

      Puy Torres, Sara (2013-09)
      La fermentación colónica in vitro ha sido ampliamente utilizada para identificar los compuestos fenólicos procedentes del metabolismo microbiano. A pesar de que este modelo no reproduce idénticamente las condiciones in ...
    • Relació de l'estat ponderal amb el nivell d'activitat física i sedentarisme de la població infantil en 7 municipis lleidatans i Monzón 

      Pons López, Anna Elisabet (2014)
      Introducció i objectius: Estimar la prevalença de sobrepès i d’obesitat en població infantil de 3 a 12 anys en 7 municipis lleidatans i Monzón i estudiar la relació entre: estat ponderal-activitat física, estat ...
    • Hábitos alimentarios familiares en niños con sobrepeso u obesidad 

      Martínez Olmedo, Naila (2014)
      Introducción: La Obesidad infantil es uno de los principales problemas de salud a nivel mundial, entre muchas de las causas y tratamientos existentes y aplicados a lo largo de los últimos años, es evidente que los hábitos ...
    • Consum de racions de proteïnes i racions d'hidrats de carboni en nens de 6 a 12 anys amb excés de pes 

      Vives Casteràs, Esther (2014)
      L'obesitat infantil és un problema que va en augment en la societat actual, no només al nostre país, sinó arreu del món. Segons l'Organització Mundial de la Salut (OMS), l'any 2012 hi havia més de 40 milions de nens menors ...
    • Pot la dieta millorar el rendiment en entrenaments de natació? 

      Godia Peiró, Ingrid (2014)
      En la pràctica de qualsevol esport el que es busca millorar del rendiment a través de l’acumulació d’hores d’entrenament. Diferents estudis realitzats anteriorment demostren que no solament entrenant s’obtenen bons ...
    • Validació de marcadors metabòlics en mostres de sang obtingudes per dried blood spot en persones sanes 

      Freitas Marques, Jessiany (2014)
      La metabolòmica és la ciència que s’encarrega de l’estudi del metaboloma o conjunt de metabòlits que es troben en sistemes biològics. Un dels objectius d’aquest estudi és la validació de la detecció de metabòlits en mostres ...
    • Administració de nutrició parenteral en pacients crítics de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova: estudi exploratori preliminar. 

      Morreres Esteve, Gala (2014)
      Objectiu: Com a treball exploratori preliminar, s’ha volgut estudiar la situació d’administració de Nutrició Parenteral (NPT) a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova (HUAV). S’han ...
    • Avaluació de la ingesta mantinguda de suc de magrana fresc sobre la producció d’àcids grassos de cadena curta i productes del metabolisme del colesterol i àcids biliars en mostres de femta 

      Biosca Larios, Laura (2014)
      La magrana és una fruita que conté una elevada varietat de components bioactius que són de gran interès terapèutic. Aquest estudi busca determinar si després de la ingesta de suc de magrana, hi ha una modificació en la ...
    • Estandarització del protocol de la distribució gratuïta dels aliments a la ciutat de Lleida. 

      Serra Peiretó, Maria (2014)
      La manca d’aliments en alguns sectors de la població com a conseqüència de la situació econòmica actual, ha fet que es desenvolupin diversos mecanismes que permetin que els excedents d’aliments arribin a les persones que ...

      Contacto | Sugerencias | Aviso legal
      © 2022 BiD. Universitat de Lleida
      Metadatos sujetos a 
       

       

      Explorar

      Todo el repositorioComunidades y coleccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

      De interés

      Política institucional d'accés obertDiposita les teves publicacionsDiposita dades de recercaSuport a la recerca

      Contacto | Sugerencias | Aviso legal
      © 2022 BiD. Universitat de Lleida
      Metadatos sujetos a