Show simple item record

dc.contributorOlives Timoner, Sabinaca_ES
dc.contributorSeguí i Parpal, Antonica_ES
dc.contributorUniversitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària.ca_ES
dc.contributor.authorMartínez García, Víctor
dc.date.accessioned2012-11-29T17:15:10Z
dc.date.available2012-11-29T17:15:10Z
dc.date.issued2012-07-12
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10459.1/46355
dc.description.abstractEl valor nutritiu dels aliments en l’alimentació dels remugants es mostra majoritàriament a les taules INRA (2007) i NRC (2001). Actualment, la valoració nutritiva en zones diferents de les d’estudi és escassa, considerant-ne representatius de tots els aliments els valors d’aquestes taules. Però la valoració nutritiva dels aliments emprats a les explotacions lleteres catalanes, ens demostra el contrari. L’anàlisi estadística de 44 aliments amb els valors de les taules INRA (2007) en mostrà que en 19 d’aquestos el valor nutritiu fou diferent, podent establir una taula de valoració nutritiva pròpia del sector català.ca_ES
dc.format.extent126 p.ca_ES
dc.language.isocatca_ES
dc.rightscc-by-nc-ndca_ES
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.caca_ES
dc.subjectValoració nutritivaca_ES
dc.subjectRacionamentca_ES
dc.subjectTaula d’alimentsca_ES
dc.subject.otherFarratgeca_ES
dc.subject.otherAlimentació -- Avaluacióca_ES
dc.subject.otherRemugants -- Alimentacióca_ES
dc.titleValoració nutritiva dels farratges cultivats i subproductes i creació d’una taula d’aliments pròpia del sector ramader catalàca_ES
dc.typebachelorThesisca_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessca_ES


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

cc-by-nc-nd
Except where otherwise noted, this item's license is described as cc-by-nc-nd