Now showing items 1-5 of 5

  • Análisis comparativo de los estudios carpológicos de la Depresión del Ebro durante el III y I milenio a. C. Un estado de la cuestión 

   Tarongi Chavarri, Miguel (Edicions de la Universitat de LleidaUniversitat de Lleida. Departament d'Història. Secció d'Arqueologia, Prehistòria i Història Antiga, 2017)
   En este análisis se recopilan los estudios carpológicos de época protohistórica realizados en la Depresión del Ebro. Esta región presenta unas condiciones climáticas y ecológicas concretas que la definen. Las poblaciones ...
  • Intervencions arqueològiques i paleontològiques a Lleida durant l’any 2019 

   Tarongi Chavarri, Miguel (Edicions de la Universitat de LleidaUniversitat de Lleida. Departament d'Història. Secció d'Arqueologia, Prehistòria i Història Antiga, 2020)
  • Intervencions arqueològiques i paleontològiques a Lleida durant l’any 2017 

   Tarongi Chavarri, Miguel (Edicions de la Universitat de LleidaUniversitat de Lleida. Departament d'Història. Secció d'Arqueologia, Prehistòria i Història Antiga, 2018)
   A continuació, com és habitual en tots els volums de la Revista d’Arqueologia de Ponent, es presenten les intervencions arqueològiques i paleontològiques desenvolupades en la província de Lleida durant l’any 2017.
  • Intervencions arqueològiques i paleontològiques a Lleida durant l’any 2018 

   Tarongi Chavarri, Miguel (Edicions de la Universitat de LleidaUniversitat de Lleida. Departament d'Història. Secció d'Arqueologia, Prehistòria i Història Antiga, 2019)
   Com és habitual en tots els volums de la Revista d’Arqueologia de Ponent des del seu exemplar de 1995 i amb l’objectiu de continuar amb la difusió de les dades de les intervencions arqueològiques i paleontològiques ...
  • L’oppidum ibèric de Gebut (Soses, Segrià): avanç dels resultats de la campanya d’excavacions 2017 

   López, Joan (López i Melcion); Alonso, Natàlia; Bernal Capdevila, Joan; Castellano Aragonés, Alba; González, Sergi; Martínez, Jordi; Moya, Andreu; Oliva, Josep Antoni; Prats Ferrando, Georgina; Tarongi Chavarri, Miguel; Vila Moreiras, Sílvia (Edicions de la Universitat de LleidaUniversitat de Lleida. Departament d'Història. Secció d'Arqueologia, Prehistòria i Història Antiga, 2018)
   El poblat de Gebut (Soses, Segrià, Catalunya) va ser mal excavat als anys quaranta, i durant decennis va estar abandonat i va patir una degradació sistemàtica, encara que es va realitzar alguna intervenció puntual per ...