Arquitectura Tècnica

Permanent URI for this collection

Projectes de fi d'estudis d'Arquitectura Tècnica de l'Escola Politècnica Superior [Més informació]

Browse

Recent Submissions

Now showing 1 - 4 of 4
 • Item
  Open Access
  La fachada ventilada: su estudio y posibilidades
  (2012-09) Zapata Poyatos, Miguel Ángel
  Estudio monográfico sobre la fachada ventilada, evolución histórica, elementos que la componen, función y características. Así mismo se describen al detalle las diferentes tipologias de acabados más usuales. Puesta en obra característica así como detalles constructivos de los puntos más conflictivos, ventajas e inconvenientes de su utilización.
 • Item
  Open Access
  Comportament de la calç en tasques de restauració
  (2011-08-02T10:19:08Z) Gil Polo, Núria
  Aquest projecte d'investigació realitza un estudi acurat de les propietats de la calç, ja sigui morter o formigó per mitjà de la fabricació de provetes amb 4 tipus de calç i 4 tipus d'arena en el cas del morter, i 3 tipus de calç i 2 tipus d'àrid en el cas del formigó. S'han realitzat els corresponents assajos a flexió i compressió segons la corresponent norma UNE EN a 7, 28, 56 i 90 dies en total entre totes les provetes. Una vegada obtinguts els resultats s'han comparat entre ells, i s'han tret les conclusions corresponents.
 • Item
  Open Access
  Rehabilitació de Cal Racó
  (2010-10-27T11:06:25Z) Feliu Piñol, Laia Anna
  El treball consisteix en una proposta de rehabilitació d'una casa entre mitgeres situada al poble de Llardecans, analitzant les seves lesions i adaptant-la a la normativa vigent. El treball s'organitza de la manera següent: aixecament de plànols, descripció i anàlisis de l'estat actual, estudi patològic, intervenció de les lesions i proposta de reforma.
 • Item
  Open Access
  Construccions de terra a la plana de Lleida
  (2010-04-30T08:59:44Z) Navarro Farré, Lidia
  Estudiar i avaluar la viabilitat de les construccions de terra a la zona de Lleida. Es seguiran els següents punts: recerca històrica de les construccions tradicionals a Lleida, estudi del comportament de la terra com a material de construcció, comprovació de l'acceptació del material dins de la normativa i disseny d'un edifici de caràcter experimental.