Now showing items 1-2 of 2

    • Control de patógenos de transmisión alimentaria en fresas congeladas y listas para el consumo 

      Viñas Almenar, Inmaculada; Valero, A.; Gimeno Añó, Vicente; López Fructuoso, Mª Luisa; Aguiló-Aguayo, Ingrid; Abadias i Sero, Mª Isabel; Alegre Vilas, Isabel; Colás Medà, Pilar; Bobo, Gloria; Lafarga, Tomás; Posada, G. D.; Vallesquino, P.; Cejudo, M.; Ortiz, Jordi; Nicolau, Iolanda; Pérez-Lavalle, L. (SPE3 s.l., 2020-03-11)
      Estrategias de mitigación de los problemas asociados a la presencia de patógenos de transmisión alimentaria para la mejora de la calidad e inocuidad en la obtención de fresas congeladas y listas para el consumo.
    • Probability models for growth and aflatoxin B1 production as affected by intraspecies variability in Aspergillus flavus 

      Aldars García, Laila; Berman, María; Ortiz, Jordi; Ramos Girona, Antonio J.; Marín Sillué, Sònia (Elsevier, 2018)
      The probability of growth and aflatoxin B1 (AFB1) production of 20 isolates of Aspergillus flavus were studied using a full factorial design with eight water activity levels (0.84e0.98 aw) and six temperature levels (15e40 ...