Now showing items 1-20 of 366

  • 10 anys de la recerca a la Universitat de Lleida : memòria 1993-2002 

   Universitat de Lleida. Vicerectorat d’Investigació i Tercer Cicle (Publicacions de la Universitat de Lleida, 2003)
   Aquest estudi tracta de la recerca a la Universitat de Lleida des del seu restabliment l'any 1992, i utilitza un conjunt de dades per a mostrar els aspectes de més relleu de la investigació i la transferència de ...
  • 25 anys de l'Aula de Poesia Jordi Jové 

   Universitat de Lleida. Unitat de Biblioteca i Documentació. Biblioteca de Lletres (Universitat de Lleida. Unitat de Biblioteca i Documentació, 2019)
  • Accés obert a la producció científica 

   Unitat Tècnica Central (UTC) (Universitat de Lleida, 2018)
  • Acollida nous estudiants curs 2017-2018 

   Universitat de Lleida. Biblioteca i Documentació (Universitat de Lleida. Biblioteca i Documentació, 2017)
   Vídeo de presentació del Servei de Biblioteca i Documentació (SBD) de la Universitat de Lleida (UdL)
  • Acreditació d'una tercera llengua per als estudiants de grau 

   Universitat de Lleida. Vicerectorat d’Estudiants i Ocupabilitat (Universitat de Lleida. Informació i Orientació Universitària, 2021)
   Díptic de difusió sobre com acreditar una tercera llengua en acabar els estudis universitaris de grau.
  • Acreditació i valoració de la recerca 

   Universitat de Lleida. Unitat de Biblioteca i Documentació. Biblioteca ETSEA (Universitat de Lleida. Unitat de Biblioteca i Documentació, 2018)
   Guia sobre els processos d'acreditació i avaluació i sobre els indicis de qualitat de les publicacions en les diferents àrees de coneixement.
  • Activitats de transició de la secundària a la Universitat de Lleida. T'hi acompanyem! 

   Universitat de Lleida. Vicerectorat d’Estudiants. Servei d'Informació i Atenció Universitària (Universitat de Lleida. Servei d'Informació i Atenció Universitària, 2016)
   Amb una concepció de l’educació com un conjunt global en el que hi tenen cabuda tots els nivells educatius (infantil, primària, secundària, cicles de formació professional, estudis universitaris i, fins i tot, la formació ...
  • Africans a la cruïlla: la inserció sociolaboral de les persones immigrades en temps de crisi 

   Julià Traveria, Ramon (Edicions de la Universitat de Lleida, 2015)
   El fenomen migratori i la integració de les persones nouvingudes a les societats d’acollida ha esdevingut un dels temes d’estudi de la sociologia actual. Aquest llibre s’endinsa en una anàlisi comparativa i d’evolució de ...
  • Agricultura campesina: otro modelo de desarrollo 

   Bretón, Víctor; Descombes Lutz, Charles-André; Mauleón, José Ramón; Nicholson, P.; Olarieta, José Ramón; Rodríguez i Tohà, Oriol (Edicions de la Universitat de Lleida, 2002)
   Aquest llibre pretén oferir una introducció, amb una perspectiva àmplia, a l'agricultura camperola com activitat productiva i sistema cultural i organitzatiu d'una gran part de la Humanitat. S'analitzen diversos aspectes ...
  • Agroalimentació i ciència forestal 

   Universitat de Lleida. Unitat de Biblioteca i Documentació. Biblioteca ETSEA (Universitat de Lleida. Unitat de Biblioteca i Documentació, 2018)
   En aquesta guia podreu trobar tota una sèrie de recursos de l'àmbit de l'agroalimentació i ciència forestal que us poden ser d'utilitat a l'hora de cursar els vostres estudis i també per realitzar els vostres treballs acadèmics.
  • Anatomia i Funció Humana 

   Universitat de Lleida. Unitat de Biblioteca i Documentació. Biblioteca de Ciències de la Salut (Universitat de Lleida. Unitat de Biblioteca i Documentació, 2018)
   Guia amb una selecció de recursos especialitzats en l'àmbit de l'anatomia.
  • Apps per a l'activitat acadèmica 

   Biblioteca de Pla de la Massa - Igualada (Universitat de Lleida, 2019)
  • ARTS 20 portades / 25 anys / 40 números 

   Rosell, Oriol; Dos Santos, Edgar; Morreres, Emili; Rosanes, Llorenç; Iglesias, Santi; Garrofé, Marc; Cantó, Joan Vicent; León, Noemí; Salvia, Mireia; Adrià, Jordi; Romero, Elba; Güerre, Tere; Tardiu, Nuèlia; Benavides, Marta; Isan, Anna; Oliva, Toni; Oró, Gala; Viet, Dominique; Villas, Oliver; Bisbal, Marta (Edicions i Publicacions de la UdL, 2015)
   20 portades han estat les que han donat "la cara" a la nostra publicació en els darrers 21 números, d'aquí l'exposició en què les tornem a ensenyar generant un nou diàleg amb els autors que ens aporten la "nova" portada ...
  • Bachelor. Master. University of Lleida 

   Universitat de Lleida. Servei d'Informació i Atenció Universitària (Universitat de Lleida. Servei d'Informació i Atenció Universitària, 2011)
   Guia de difusió en anglès dels estudis de grau i màsters de la Universitat de Lleida.
  • Barça o barzakh: els impactes de l'emigració al Senegal 

   Garreta i Bochaca, Jordi; Tamba, Moustapha; Ba, Mouctar; Ba, Ousmane; Bernad Cavero, Olga; Domingo, Jordi (Domingo i Coll); Guillem, Xesco; Sabaté, Miquel; Kokouvi, Tété; Vila, Sara (Icaria editorial, 2011)
   Fruit d’un estudi realitzat a Senegal i a Catalunya, el llibre aprofundeix en els motius de les migracions i en els seus principals impactes. Els investigadors analitzen aquesta temàtica des d’una perspectiva qualitativa, ...
  • Bastint ciutadans les entitats del "Tercer Sector" a Lleida 

   Mata Romeu, Anna; Roca Solanes, Lluís (Edicions de la Universitat de Lleida, 2006)
   Es considera que les activitats encaminades a la inserció en el món laboral de les persones vulnerables, són una peça clau en els mecanismes per a prevenir les diferents formes d’exclusió social presents en la nostra ...
  • Beques i ajuts per als estudiants universitaris 

   Universitat de Lleida. Vicerectorat d’Estudiants i Ocupabilitat (Universitat de Lleida. Informació i Orientació Universitària, 2021)
   Tríptic de difusió de les beques i ajuts que ofereix la Universitat de Lleida als seus estudiants.
  • La Biblioteca de la Universidad de Zaragoza en la Web 2.0 

   Blanco, Luis; Galán, Alberto; Marco, Consuelo; Martín, Miguel; Oliva, Adriana; Plumed, Lidia; Ubé, José Manuel (2013-10-25)
  • La Biblioteca de l’ETSEA 1972-2012 : aportació als estudis agraris a Lleida 

   Manciñeiras Vaz-Romero, Loli; Vilalta Benet, Elionor; González López, Rodolf; Safont, Montse; Xandri Canals, Rosa (Fundació Púbica Institut d'Estudis Ilerdencs, 2013)
  • Biblioteca i Documentació: Memòria 2017/2018 

   Universitat de Lleida. Unitat de Biblioteca i Documentació (Universitat de Lleida. Unitat de Biblioteca i Documentació, 2018)
   Memòria que recull les activitats principals realitzades a la Unitat de Biblioteca i Documentació de la Universitat de Lleida durant el curs 2017-2018.