Now showing items 1-2 of 2

    • Actitudes de los consumidores de carne de cerdo en el noreste de España y Portugal 

      Argemí i Armengol, Immaculada; Villalba Mata, Daniel; Ripoll, Guillermo; Teixeira, A.; Álvarez Rodríguez, Javier (Estrategias alimentarias, 2020-08-31)
      Se evaluó el rol de las habilidades culinarias delos consumidores sobre sus pautas de consumo decarne de cerdo y valoración de sus atributos extrín-secos en el noreste de España y Portugal. Se analizóuna muestra de 974 ...
    • Assessment of the exposure to ochratoxin A in the province of Lleida, Spain 

      Coronel, María Bernarda; Sanchís Almenar, Vicente; Ramos Girona, Antonio J.; Marín Sillué, Sònia (Elsevier, 2009)
      Exposure to ochratoxin A (OTA) of 279 blood donors of nine localities of the province of Lleida (Spain) was assessed. OTA levels were detected in the blood plasma of the participants by HPLC-fluorescence detection with ...